Reklama

Reklama

Jimmy Savile: Britský horor


1. část (E01)

(epizoda)
  • USA Part 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Slavný britský DJ a TV moderátor Jimmy Savile okouzlí obyčejné lidi i politiky. Jeho nekonvenční image ale zakrývá hodně temnou pravdu. (Netflix)

Recenze (4)

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hezké vykreslení tehdější doby i samotného "miláčka národa". Naznačený psychologický profil odpovídá klasickým vzorcům. Nezdravý vztah k matce, neschopnost udržet dlouhodobý vztah s partnerkou, patologický výklad/dopad křesťanské víry, manipulace + pocit moci. predátorské chování kombinované s neustalým cestováním, obrovské množství teritorií, kde mohl "lovit", vystřední chování jako krytí...tyhle příklady lze najít po celém světě (Michael Jackson) a modus operandi je stále stejný, ale je fakt, že u Savila byl rozsah zločinů extrémní. 75%. ()

vladi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvy diel dost nuda...Ale clovek aspon vidi, co bol Savile zac... Nechapem britov, ako ho mohli tak zrat... ved uz od pohladu odpad a slizky ako had... A ze bal pristup do nemocnic, tak to je absolutne zlyhanie... ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

První díl se věnuje budovani Savilovi kariéry. Je britským národním fenomenem, u nás neznámý moderator, filantrop a dj. Jako uchyl vypadal, ale podivni Britové ho milovali. ()

Senpai 

všechny recenze uživatele

Relativně zajímavý první díl, který ukazuje nakolik byl Savile nedílnou součástí britského zábavního průmyslu. Málokdo však věděl, že ve svém soukromém životě je Jimmy Savile spíše Jimmy Savage. Ne úplně výstižné mi však přijde podání dokumentu jako "british horror story". Ackoliv je jakékoliv zneužívání dětí zavrženíhodné, není to úplně tím, co si při takovém názvu představím. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama