Vražda na Stínové hoře (TV film)

• CZ název

Vrah ze Stínových hor

Murder On Shadow Mountain, A

Vražda na Tienistom vrchu

USA, 1999, 90 min

Dick Lowry

Někdy se i na naší "koláčové" megastanici objeví v nočních hodinách kvalitní film. Tenhle televizní s Peterem Coyotem v hlavní roli je podle skutečné události a je fakt dost dobrý. Otec rodiny je zatčen pro vraždu, která se stala před 27 lety v jiném státě. Důkazy jsou nezvratné a on sám obhajobu brzy vzává. Díky jeho manželce se ale nacházejí nová fakta, o kterých ani on sám nevěděl.(21.3.2003)

• tron

Bežná televízna nuda s obstojným Coyoteom. Vraj podľa skutočných udalostí.(15.12.2004)

Na televizní snímek to máš až velmi dobrou atmosféru! Doporučuji....(19.2.2003)

Na televizní tvorbu to bylo velice povedené. Hudba - Patrick Williams. Kamera - Laszlo George(13.6.2011)

Vražda na stínové hoře : Televizní drama o rodinném štěstí,které dostihne tragické tajemství minulosti,vyniká atmosférou i zápletkou..(22.8.2011)

Lepsi televizni film. S prekvapive dobrou atmosferou.(14.12.2005)

Překvapivě dobré. Čekala jsem laciné televizní béčko a dostalo se mi slušného dramatu. Teda, ne že bych nemohla dýchat, ale vývoj měl několik zvratů - věrná, neúnavná žena se rozhodne dát šanci svému muži, přestože jí lhal. A nevzdává to. Příběh tak párkrát poposkočí a nenudí. Herecké výkony standardní, délka na hraně.(28.8.2011)

• E lan

Taková lehce podprůměrná televizní podívaná, které přidává jen punc skutečné události. Jinak ale herecké výkony nijaké, režie slabá a celkově docela pěkná nuda. Nic moc...(22.8.2011)

• RockStar01

2* za retrospektivní scény.(24.8.2011)