Reklama

Reklama

Kouzelníček

  • Indie Jaadugar
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Fotbal tu všichni prostě žerou. A tenhle kouzelník sice netrefí bránu ani z metru, ale stejně bude muset na hřiště, aby vyhrál prestižní pohár. Jinak žádná svatba nebude! (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Na toto jsem se docela těšil a nebyl jsem zklamán. Kouzelník a nemožný fotbalista v jednom si mě upřímně svojí sebestřednou povahou příliš nezískal, ale fotbalové zápolení „pralesní ligy“ a množství jiných postav bylo velmi osvěžujícím faktorem, který mě dokázal vážně zaujmout. Indie není jenom kriket, ale i naše česká „zakopávaná“, která dokáže vážně pobavit. Žel nějaké větší napětí mezi hlavním hrdinou a jeho milou jsem nezaznamenal, takže ano, ideální to dozajista nebylo, ovšem klady jasně převýšily zápory. Čtyři slabší hvězdy přímo do šibenice. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kúzelnicko-futbalová téma znie vcelku lákavo, a tak som bol zvedavý, čo z toho vzíde. Scenár bol natiahnutý na 3 hodiny zbytočne pretaktizovanou kompozíciou, ktorá celú dramédiu skôr spomalila ako rozprúdila. A pritom to mohlo mať celkom dobrý spád, a ani zápletka nebola márna. Akurát tie podmienky, ktoré dostal Meenu od Jaadugara, boli totálne odveci a iracionálne. Nechápem, na čo bolo dobré od neho požadovať zradu a podrazy. Nuž, ale Disha za to asi stála... Každopádne, ako celok to bolo obstojné, no na viac ako 3* to veru nebolo. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Postavy tohoto Bollywoodskeho kousku nejsou moc dobre rozvinute a ustredni romace nedava zadny smysl. Je tu par peknych scen, chytlavych pisni a tancu, ale radim vam , necekejte na ne cely film. Je hloupy, nezabavny a moc dlouhy. ()

Reklama

Reklama