Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní zabiják upírů Reeve (Ekin Cheng) bojuje proti brutálnímu světu vampírů, kterému vládne jeho úhlavní nepřítel, Vévoda. Ten se snaží dopadnout prince upířího národa, aby pomocí jeho krve uvrhnul Zemi do nové doby temna. Reeve s pomocí Jackie Chana musí Vévodu zastavit, než bude příliš pozdě. (Magic Box)

Recenze (76)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Film, u kteryho se tvurci zrejme nemohli dohodnout, co ze to toci. Na zacatku to vypada jak drsnej akcni horor ve stylu Bladea, jenze za chvily se film prehoupne do komedialniho hororu a pak uz to je ciste komedie, kde se navic obcas objevi Jackie Chan a udela nakou volovinu. Ke konci uz tu mame sice zase akcni horor, dokonce se tvurci snazily o nejakou tu legendu, ale uz to ten prostredek nezachrani. Cimz ale nechci rict, ze by ten prostredek byl spatnej, je to mily a vtipny a par napadu je fakt fajn, jen bych radsi tu akci. Co se tyce choreografie, tak ta je dokonala, cinani jsou v pohode a lehce rozpoznatelny a hlavni dve herecky jsou pekny. K tomu tu je na cinsky pomery pekne drsna hudba a uchazejici triky, takze dobry 4*. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Určitě bych doma mohla mít psa, tak proč ne upíra?" KOmediální Romeo a Julie v hongkongském Blade hávu. A do toho trdluje (v rámci příběhu a filmu jako celku poměrně nadbytečně) Jackie Chan. Body navíc za Anthony Wonga. Body dolů za až neuctivě karikaturní stylizaci upírů. Kung fu a střelné zbraně upírům prostě nesvědčí. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není tak hrozné, jak vypadá většinou místní hodnocení a komenty. Uvidíte duo koček Charlene Choi a hlavně Gillian Chung. Zbytek obsazení je také nabitý Anthony Wong jako sluha upírského veličenstva Edisona Chena, upírobijec Ekin Cheng, na jistý čas tu předvede svoje umění Jackie Chan. Tento filmík je prostě směs akce, romantické komedie, upírské tématiky hodně stylizované a brané s nadhledem. Já se bavil dobře a určitě se podívám i na druhý díl. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Rýdzo slovanský mýtus o nemŕtvych monštrách - upíroch, sajúcich krv živých ľudí, sa už dnes celkom prirodzene globalizoval. Mal som možnosť vidieť vampírov z horúceho Mexika (Od súmraku do úsvitu), chladnej Aljašky (30 dní dlhá noc), či totálne nezmysly z komerčnej Ameriky (Blade, Queen of The Damned). Teraz som sa s nimi stretol v Ázii. Aké to bolo? Nuž, bieda. Nie je to film určený horrorovému publiku, skôr si prídu na svoje obdivovatelia komediálne akčných kung-fu snímkov. Hodne napovie účasť J.Chana v tomto projekte. Mňa najviac zaujala scéna z 23. minúty, kedy sa v pozadí záberu objaví obraz s českým nápisom "Byli jsem a budem". V Hong Kongskom filme je to pre našinca dosť kuriózny detail. "Krotiteľom upírov" dávam dve hviezdičky len preto, lebo mám slabosť pre malé, šikovné aziatky. ** ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Když už šílenost, tak pořádná. Nepřehledný chaos, zmatené honičky, sentimentální upíří princ, Jackie Chan a hlavně půvabná Chung Gillian. K nejlepším scénám jednoznačně patří zde už zmiňovaný souboj o plyšového medvídka, honička v sanitce a závěrečná bitka á la Kill Bill. Co mě se týče, bavil ´sem se od začátku až do konce. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film získal dvě ceny Golden Horse, a to za nejlepší choreografii (Donnie Yen) a nejlepší vizuální efekty (Eddy Wong). (Terva)
  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Change, Change, Change“ nazpívali Jackie Chan & Twins. (Rominator)

Reklama

Reklama