Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní zabiják upírů Reeve (Ekin Cheng) bojuje proti brutálnímu světu vampírů, kterému vládne jeho úhlavní nepřítel, Vévoda. Ten se snaží dopadnout prince upířího národa, aby pomocí jeho krve uvrhnul Zemi do nové doby temna. Reeve s pomocí Jackie Chana musí Vévodu zastavit, než bude příliš pozdě. (Magic Box)

Recenze (76)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Úplně zbožňuji, když někdo hledá logiku a jakási předepsaná pravidla a jiné důležité náležitosti u filmu o upírech - pardon, opravuji se - na roztomilé, slaďounké romantické komedii o upírech. Vtipné, zábavné a oči potěšující podívané s neskutečnou ohebností, umem, krásou a komediálním talentem všech hlavních představitelů - tak dobře, přiznávám - představitelek … ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Rýdzo slovanský mýtus o nemŕtvych monštrách - upíroch, sajúcich krv živých ľudí, sa už dnes celkom prirodzene globalizoval. Mal som možnosť vidieť vampírov z horúceho Mexika (Od súmraku do úsvitu), chladnej Aljašky (30 dní dlhá noc), či totálne nezmysly z komerčnej Ameriky (Blade, Queen of The Damned). Teraz som sa s nimi stretol v Ázii. Aké to bolo? Nuž, bieda. Nie je to film určený horrorovému publiku, skôr si prídu na svoje obdivovatelia komediálne akčných kung-fu snímkov. Hodne napovie účasť J.Chana v tomto projekte. Mňa najviac zaujala scéna z 23. minúty, kedy sa v pozadí záberu objaví obraz s českým nápisom "Byli jsem a budem". V Hong Kongskom filme je to pre našinca dosť kuriózny detail. "Krotiteľom upírov" dávam dve hviezdičky len preto, lebo mám slabosť pre malé, šikovné aziatky. ** ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +jednoznačně postavy a herci, zvuk, romantika a bonusy na DVD -hodně střelená choreografie, film se nebere moc vážně/// Tohle je něco, co se nevidí každý den. Tak střelený děj jsem dlouho neviděl. Jedná se o mix Underworldu(příběh), Bladea(efekty) a českýho Chocking Hazard(nadsázka, masky). Neříkám, že to je naškodu, ono člověk se rád podívá i na zvláštní filmy. Jenže je zase pravdou, že takový mix filmu trošku uškodil. V žádném případě se totiž nejedná o bezchybné a fantastické dílko. Tenhle film si jde svou střední cestou. Tedy do jisté míry zaujme a snad i pobaví, což na 3* stačí, ale nelze si od toho slibovat víc. Rozhodně mě však zaujala romantická stránka filmu. Ta je popravdě hodně kouzelná a sladká, stejně jako hlavní dvě představitelky. Mě byla sympatičtější Charlene Choi jako Helena. A nakonec musím doporučít film o filmu, který by sám zasloužil 5*. Je poutavý a po hudební stránce perfektní/// Celkem 69%/// ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Hongkongská akčně-romantická komedie o zabíjení upírů v režii Donnieho Yena. Zní to šíleně? No aby taky ne. Škoda že je Donnie tak mizernej režisér, protože tenhle film mohl bejt při troše dobrý vůle bomba. Některý vtípky jsou fakt hodně povedený (zvlášť bitka o plyšovýho medvídka se mi extrémě líbila), jenže Donnie to okamžitě zabije trapnejma bitkama s upírama, který nejenže jsou naprosto debilně nastříhaný, debilně tak trochu "Glimmer manovsky" ozvučený (nebo spíš neozvučený) a chaotická je pro kameru ještě mírné slovo. Nejhorší je, že choreografie stojí za kulový a to už se odpustit nedá!!!! Ta romantická zápletka mě kupodivu velice bavila a hlášky typu "mám doma dva pejsky tak proč bych si nemohla pořídit upíra" mě fakt dostávaly. Herecké výkony dvou hlavních představitelek jsou celkem fajn, hlavně protože ty holky jsou strašně roztomilý (a ta Reeveova asistentka je navíc nehorázná kunda). Jackie Chan je taky v pohodě (hlavně protože já ho dost můžu), ale co nefunguje je hlavní záporák. Já nevim kam na ně ty asiati choděj, ale takhle debilního záporáka jsem viděl snad jen v "Naked Weapon" (a to je co říct). Největší plus tohohle filmu je, že se vůbec nebere vážně, ale kdyby si Donnie radši střihl hlavní roli místo, aby parodoval režii mohl to bejt opravdu příjemnej zážitek. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Určitě bych doma mohla mít psa, tak proč ne upíra?" KOmediální Romeo a Julie v hongkongském Blade hávu. A do toho trdluje (v rámci příběhu a filmu jako celku poměrně nadbytečně) Jackie Chan. Body navíc za Anthony Wonga. Body dolů za až neuctivě karikaturní stylizaci upírů. Kung fu a střelné zbraně upírům prostě nesvědčí. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Change, Change, Change“ nazpívali Jackie Chan & Twins. (Rominator)
  • Film získal dvě ceny Golden Horse, a to za nejlepší choreografii (Donnie Yen) a nejlepší vizuální efekty (Eddy Wong). (Terva)

Reklama

Reklama