Reklama

Reklama

Dawn of an Evil Millennium

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 1988, 20 min

Recenze (6)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Démonicky zbesilý a psychotický surreál , chrliaci jednu neuveriteľnú obrazovú a farebnú koláž za druhou. Hystericky zrýchlený ( doslova ) a niekedy zámerne vtipný kraťas , ktorý by si v pohode s nápadmi vystačil na celovečerák. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je neskutečnej nářez. Čekal jsem nějakou surreálnou noční můru a dostalo se mi tohohle naprosto zběsilýho postmoderního úletu. První půlka vám může připadat jako kdyby Jörg Buttgereit točil grotesku o mrzutým krvavým L.A. démonovi, ovšem jakmile ve druhé půlce dojde ke katastrofě, spojení s jinými světy, začne se meditovat a slovo dostane i drsnej polda Miles O'Keefe (kterej vám bude představenej v titulcích ke konci filmu :-), ono ostatně hodně věcí směřuje k tomu, že film je nakonec pseudotrailer) tak vás to totálně zmasakruje. Na první podívání asi fakt nebudete chápat co se tam děje a jenom zírat. Epileptický záchvat hadra. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ty první smrti nejsou zrovna moc věrohodně zahrané ani natočené. Ale postupem času se to zlepšovalo a bylo to správně „ujetě zábavné“ Proměna v černého démona tu naštěstí není zas tak často, aby mi to pokazilo celkový prožitek, protože triky byli docela dobré, krvavé i lehce morbidní… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snaha tvorcov natočiť niečo neuveriteľného, sa v podstate stretla s úspechom. Nemá to hlavu ani pätu, ale je to tak dravé a chytľavé, že sa takmer všetky jeho ostatné mínusy vytrácajú. ()

Reklama

Reklama