Reklama

Reklama

Saiki Kusuo no Psi-nan

(seriál)
  • Japonsko Saiki Kusuo no Sainan (více)
Trailer
Japonsko, (2016–2019), 22 h 42 min (Minutáž: 23–48 min)

Předloha:

Šúiči Asó (komiks)

Hrají:

Rjúnosuke Watanuki, Júsuke Kobajaši, Čiaki Mori, Minami Šinoda, Čitose Morinaga, Nacuki Hanae, Šó Nogami, Mariko Higašiuči, Júja Hirose, Eidži Takemoto (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Recenze uživatele Víteček k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2016) (S01) 

Yare Yare. Komediální seriál parodující hlavně na začátku spoustu klišé v jiných anime. Nejsem ani nějaký expert, který by měl nakoukány desítky anime a přesto jsem přesně věděl, jaká témata jsou parodována. A většinou jsem se dost pobavil. Sledoval jsem to ve formě 20 minutových epizod na Netflixu a myslím, že většinu času to fungovalo dobře. Bylo to hezky parodické, ale často i vtipné samo o sobě a s dobrým komickým načasováním. Jasně, není to vždy trefa do černého, ale častěji se dostavilo pobavení, než trapné rozpaky. Postupem času, hlavně ve druhé řadě už to nepřinášelo tolik nových zajímavých nápadů, bylo tam větší množství zdaleka ne tak dobrých segmentů a častěji se to opakovalo, ale pořád to nebylo špatné. První řadu bych ohodnotil 4*, druhou spíš 3* ale jako celek jsme spokojen, tudíž celkově za 4*. ()

Saišidó-hen (2019) (S03) 

O třídu horší než původní seriál. Působí to celé tak nějak odfláknutě, už třeba absencí úvodní znělky, ale i tak nějak obecně. Mám z toho pocit dalšího ždímání, které nepřináší nic nového a spíš jen přešlapuje nezábavně na místě a opakuje se. Kusuo zde působí jinak a ne lépe. Velmi slabé 3*, spíš jen za spojitost s původním seriálem. 48 %. ()

Reklama

Reklama