foto

Makoto Jasumura

  • nar. 28.3.1975 (42 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mahō tsukai no yome: Hoshi matsu hito Part 2
2012 Rinne no Lagrange: Flower Declaration of Your Heart - Kamogawa Days
2011 IS: Infinite Stratos: Encore – Koi ni kogareru rokudžúsó
2009 Gekidžóban Kara no kjókai: Sacudžin kósacu (Go)
2008 Akuerian eiji: Gekijô-ban
Detroit Metal City
Gekidžóban Kara no kjókai: Bókjaku rokuon
Gekidžóban Kara no kjókai: Cukakú zanrjú
Gekidžóban Kara no kjókai: Garan no dó
Gekidžóban Kara no kjókai: Mudžun rasen
School Rumble Sangakki
2007 Gekidžóban Kara no kjókai: Fukan fúkei
Gekidžóban Kara no kjókai: Sacudžin kósacu (Zen)
Stranger: Mukō hadan
2005 Karas
Munto: Toki no kabe wo koete
School Rumble: Ičigakki hošú
2004 Animation seisaku shinkō Kuromi-chan 2
Ghost in the Shell 2: Innocence
Natsu-iro no sunadokei
Phantom - The Animation
Zámek v oblacích
2003 Animatrix: Poslední let Osirise
2000 Tenshi kinryōku
1996 Tecuwan Birdy

TV seriály

2017 Ao no Exorcist: Kjóto fudžó'ó hen (TV seriál)
2016 Days (TV seriál)
Koneko no Čii: Ponponra daibóken (TV seriál)
Pokemon Generations (TV seriál)
Saiki Kusuo no Psi-nan (TV seriál)
Www.Working!! (TV seriál)
2015 Džunkecu no Maria (TV seriál)
High School DxD Born (TV seriál)
One Punch Man (TV seriál)
Sore ga seijú! (TV seriál)
2014 Aldnoah.Zero (TV seriál)
Captain Earth (TV seriál)
Gokukoku no Brynhildr (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
Kiseijū: Sei no kakuritsu (TV seriál)
Maken-ki! Two (TV seriál)
Nobunagun (TV seriál)
Širobako (TV seriál)
2013 Boku wa tomodači ga sukunai: NEXT (TV seriál)
High School DxD New (TV seriál)
Nagi no asu kara (TV seriál)
Suisei no Gargantia (TV seriál)
Uchōten kazoku (TV seriál)
2012 Eureka Seven Ao (TV seriál)
Jormungand (TV seriál)
Jormungand: Perfect Order (TV seriál)
Medaka Box (TV seriál)
Rinne no Lagrange (TV seriál)
Rinne no Lagrange: Season 2 (TV seriál)
2011 Ao no Exorcist (TV seriál)
IS: Infinite Stratos (TV seriál)
Maken-ki! (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makyó (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
2010 Asobi ni iku jo! (TV seriál)
Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Gakuen mokuširoku: High School of the Dead (TV seriál)
Heroman (TV seriál)
Katanagatari (TV seriál)
2009 Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
Kókaku no Regios (TV seriál)
Miracle Train: Óedo-sen e jókoso (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
2008 ChäoS;HEAd (TV seriál)
Kurozuka (TV seriál)
Nodame cantabile: Paris-hen (TV seriál)
Persona -trinity soul- (TV seriál)
xxxHOLiC: Kei (TV seriál)
2007 Bokura no (TV seriál)
Devil May Cry (TV seriál)
Hakušaku to jósei (TV seriál)
Kenkó zenrakei suieibu Umišó (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
Over Drive (TV seriál)
OverDrive (TV seriál)
Šakugan no Šana II: Second (TV seriál)
2006 Bakegyamon (TV seriál)
Busó renkin (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Hataraki Man (TV seriál)
Kašimaši: Girl Meets Girl (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
ProjectBLUE čikjú SOS (TV seriál)
Rekku (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)
2005 Bokusatsu tenshi Dokuro-chan (TV seriál)
Futakoi Alternative (TV seriál)
Med a čtyřlístek (TV seriál)
Mušiši (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
2004 Galaxy Angel X (TV seriál)
Genšiken (TV seriál)
Gokusen (TV seriál)
Hikari to mizu no Daphne (TV seriál)
Hi no tori (TV seriál)
Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Kōkaku kidōtai: S.A.C. 2nd GIG (TV seriál)
Kurau: Phantom Memory (TV seriál)
Mai-HiME (TV seriál)
Midori no hibi (TV seriál)
Ninin ga šinobuden: The Nonsense kunoiči Fiction (TV seriál)
Otogizōshi (TV seriál)
SAMURAI 7 (TV seriál)
SD Gundam Force (TV seriál)
School Rumble (TV seriál)
Transformers: Energon (TV seriál)
Uta kata (TV seriál)
メジャー (TV seriál)
2003 Bobobōbo bōbobo (TV seriál)
D.N. Angel (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
E's Otherwise (TV seriál)
Gilgamesh (TV seriál)
Lime-iro senkitan (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
Scrapped Princess (TV seriál)
Wolf's Rain (TV seriál)
Zoids Fuzors (TV seriál)
2002 Azumanga Daió The Animation (2002) (TV seriál)
Galaxy Angel A (TV seriál)
Galaxy Angel Z (TV seriál)
G-on Riders (TV seriál)
Heat Guy J (TV seriál)
Panyo Panyo Di Gi Charat (TV seriál)
Rockman.EXE (TV seriál)
Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
2001 Galaxy Angel (TV seriál)
Yami no matsuei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace