Reklama

Reklama

Saiki Kusuo no Psi-nan

(seriál)
  • Japonsko Saiki Kusuo no Sainan (více)
Trailer
Japonsko, (2016–2019), 22 h 42 min (Minutáž: 23–48 min)

Předloha:

Šúiči Asó (komiks)

Hrají:

Rjúnosuke Watanuki, Júsuke Kobajaši, Čiaki Mori, Minami Šinoda, Čitose Morinaga, Nacuki Hanae, Šó Nogami, Mariko Higašiuči, Júja Hirose, Eidži Takemoto (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Recenze uživatele TruthPreveal k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2016) (S01) 

Je to komediální anime, nebudu se tu moc rozepisovat páč není proč. Tohle anime se nebude líbit všem. Saiki K má specifický druh humoru, který se né všem bude zamlouvat. Takže rozhodně dokážu pochopit nízká hodnocení některých uživatelů. Já osobně jsem se bavil, ba dokonce bylo i pár scén kdy jsem vyprskl smíchy. Humor je jednoduchý a je ho tam plno, což mně osobně jako jednoduchému jedinci vyhovuje. Není místo prázdné a pořád se tam něco děje. Děj tu prakticky není (což se větou co jsem psal hned předtím dává krásně smysl no :D ), anime se odehrává v cca pětiminutových úsecích, takže není vlastně důvod děj ani hodnotit. Určitě se na tohle anime nedívejte pokud jste s anime začali teprve nedávno, protože by jste se v určítých pasážích jako někdo kdo anime ještě tolik nezná, mohli ztrácet. Každopádně pro někoho kdo už nějaký ten pátek anime sleduje, bych tuhle komedii doporučil. Saiki K je za mě vtipné anime s příjemnými charaktery co vás zabaví a rozesměje. Ikdyž musím znovu zmínit, určitě to není každého šálek kávy. 4 hvězdy (8/10) No a jde se na druhou sérii. ()

Season 2 (2018) (S02) 

Stejné jako první série, možná o něco horší, protože humor zůstal stejný a jenom se opakoval (stejný případ jako u Seitokai Yakuindomo). Vtipné to sice bylo furt, ale vtipných míst už bylo méně a zkrátka už vás tam toho moc nepřekvapilo.  4 hvězdy 7/10 (Ending č. 4 moc pěkný) ()

Reklama

Reklama