Reklama

Reklama

Máte knihovnu? A mohla bych ji vidět?

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pohledy do knihoven významných osobností české společnosti, kultury a umění. (Česká televize)

Recenze (5)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Mám, nemůžete. Pětiminutovka pro bibliofili, kteří vědí, že knihovna je nejkrásnější bytová dekorace, nejlepší investice, zkrátka knížky nade všechno a nikdy jinak. ()

prkalil 

všechny recenze uživatele

To bylo tak: v pondělí jsem musela do knihovny - vrátit 2 a půjčit 4 (to proto, že další e-book si můžu půjčit až 14.2.), mezi nima Komiksodějky, kde jsem včera četla rozhovor s Renátou Fučíkovou a Lucií Lomovou. Hrozný sympaťačky. To mě přivedlo mrknout na csfd, jestli tady ta Lomová je a všimla jsem si u ní, že jako host vystoupila v pořadu "Máte knihovnu? A mohla bych ji vidět?"  Těch osobností je 16: Martin C. Putna (díky kterému jsem včera v hadejslova dala 2. řádek!), Lucie Lomová, Martin T. Pecina, Kateřina Šimáčková, Tomáš Halík, Stanislav Komárek, Alice Koubová, Martina Kopecká, Magda Vášáryová, Dominik Gazdoš, David Vávra, Pavel Rychetský, Olga Lomová, Vladimír Franz, Václav Bělohradský, Petra Hůlová. Kolezi knihomolové. :) Nejzábavnější jsou Tomáš Halík a Martin C. Putna. Skvělí Lucie Lomová, Kateřina Šimáčková, Martina Kopecká, Magda Vášáryová, Dominik Gazdoš, David Vávra, Olga Lomová. A všichni ostatní taky! ()

sator

všechny recenze uživatele

A co když nás knihy (studium) ve skutečnosti izolují od skutečného Vědění ? Mám rád bonmot Krampoula: "Vzdělání lidi mate" :-) ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Tento dokument mě potěšil. Protože knížky miluju a mám je doma všude. V knihovně, na skříni, pod postelí, na policích pod televizí, na parapetě. A občas vzpomenu na Hrabalovu knihu Příliš hlučná samota - tam, kde měl knihy hlavní hrdina, je ještě nemám. Je tam málo místa. ()

Reklama

Reklama