Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Najväčším problémom tohto filmu je fakt, že som videl Breakdown, a tak sa chtiac-nechtiac, nevyhnem porovnávaniu. Zvráskavený a upotený Gerard, ktorý hľadá svoju odcudzenú manželku to síce ešte stále dokáže uhrať k divákovej spokojnosti, ale to je asi jediné pozitívum. Reprízu si nedám, radšej si pozriem originál s Kurtom Russellom. Za mňa teda zbytočný remake. 40 % ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Konečně dali Žérardovi taky normální civilní roli a je příjemné zase pro změnu vidět něco jiného, než šéfa ochranky/vojáka/žoldáka/spartana. Tohle je přesně takový ten film ze sousedství, bez použití triků a explozí (ta byla ve filmu jen jedna). Napínavě vystavěný scénář a neokoukané ksichty mě pak jen utvrdily v nadprůměrném hodnocení.....................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po Copshopovi druhý nejslabší Butlerův film . Chlápek má se ženskou manželské problémy a jedou k jejich rodičům po cestě mu dochází benzin tak si odskočí na benzinku kde ji unesou. Bohužel na to jak je to krátké je to i průměrné Butler zde zmlátí jednoho chlápka zhruba tak do 40 minuty a na konci si zabojuje v drogovém doupěti kde zastřelí pouze 2 chlápky a jednoho zabije výbuch. Tohle je film někde tak na Novu a za půl hodiny si na to nevzpomenu. 40 procent ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Podobných filmů jsem již viděl opravdu mnoho a rozhodně se ani zde nejedná o nic světoborného. Přesto mne však tento kousek nezklamal a vážně jsem si pátrání po ztraceném členu rodiny užil. Tomu do jsité míry napomohla i délka snímku. Je to svižné, zajímavé a není zde žádná vata navíc. Na závěr musím ještě pochválit výkon Butlera, neboť mu podobná role opravdu sedí. Zároveň si musím trochu rýpnout, jelikož Gerard zřejmě neunikne svému osudu a musí se rvát a zabíjet i ve filmu, kdy je pouhým prodejcem realit. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

O tom, že to je čistý priemer niet pochýb, problém je v tom, že tento film nemá vôbec nič na viac. Gerardovi unesú ženu a aj keď to na začiatku vyzerá na skvelý thriller, tak sa film dostane do nudnej roviny. Pár kecačiek, nejaké to behanie a slabý koniec. Nemá to žiadny zvrat, žiadny spád nič. Akcie veľmi málo, príbehovo to neponúklo skoro nič. Pritom stačilo pár zmien, a mohlo to byť 70%. Gerard to drží nad vodou, no a scenár ten je miestami otrasn. Takto musím dať 2, nakoľko potenciál tu bol . ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Když Will (Gerard Butler) prochází lesem, spatří velký list subtropické rostliny. Scéna byla natočena v Georgii, ale měla by se odehrávat v Nové Anglii, kde takové rostliny nerostou. (Johnny.ARN)
  • Někdy mezi jízdou k benzinové pumpě v úvodní scéně a cestou na policejní stanici si Will (Gerard Butler) stihl oholit krk, což samozřejmě není možné. (Johnny.ARN)
  • Když hlídka požádá Willa (Gerard Butler), aby vystoupil z vozidla, nemá zapnutý bezpečnostní pás, ale v dalším záběru z přední části vozidla je připoutaný. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno