Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blížící se svatba dcery v bohaté rodině a přípravy honosné slavnosti spouští kolotoč nečekaných událostí, přináší mnohá odhalení a přivádí do děje také jednoho dávno vyhynulého živočicha. 
Mariella (Smaragda Karydi) má hlavu plnou starostí s přípravami svatby dcery a do toho ještě v rámci své charitativní aktivity „uloví“ afrického uprchlíka s astmatickou dcerou. Manžel Pavlos (Akis Sakellariou) se zraní na squashi, začne si s transsexuálem Evou (Tzef Montana) a kromě toho neříká vždy všem pravdu. A konečně nevěsta Sophia (Natasa Exintaveloni) si před nejdůležitějším dnem svého života třídí myšlenky v posteli se zaměstnancem svatební agentury. Poněkud bláznivá rodinka, a to ještě neznáte Doda! (dopitak)

(více)

Recenze (1)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Horší než Strella i Xenia. Protože to byla trochu nuda, a taky postavit film na přítomnosti počítačem generovaného ptáka, ale přitom natočit film o lidech a jejich starostech, nemusí dohromady úplně pasovat. Nejlepší ze všech je strýček (Aggelos Papadimitrou) a taky Natasa Exintaveloni nahoře dost dobrý bez. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama