Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá dvojčata, Jane a Roxy, jsou si k nerozeznání podobná, ale jejich povahy jsou zcela odlišné. Jane je výtečná studentka, zdrženlivá a cílevědomá perfekcionistka, která má dokonale zorganizovaný život a tvrdě pracuje, aby se dostala na univerzitu. Roxy je divoká, svobodomyslná rebelka, která na školu kašle, užívá si života a hraje na bicí v rockové kapele. Přestože jedna nemá ráda druhou, jsou nuceny strávit společně celý den v New Yorku, a dokonce se musí jedna na druhou spolehnout. Zatímco Jane se sem vypraví na řečnické klání, jehož vítěz získá stipendium na Oxfordu, Roxy chce proniknout na natáčení videoklipu skupiny Simple Plan a podstrčit producentům demonahrávku vlastní kapely. Protože se však ulila ze školy, stíhá ji fanatický školní úředník Max Lomax. Navíc jsou dívky vyhozeny z vlaku, na nádraží se připletou k policejnímu zátahu a v jejich zavazadle skončí čip, nutný k výrobě pirátských kopií CD. Při tom všem se dívky stačí nejen pohádat, rozejít a zase smířit, ale také poznat kluky svých snů. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Ač mnohými zavrhované, tak mám sestry Olsenovi docela ráda. Jako malá jsem milovala Výlet do Paříže a představovala si, že taky něco takovýho zažiju. Jejich filmy jsou většinou jako přes kopírák, ale s tím je člověk tak nějak smířen a já osobně jim odpouštím, protože nic víc nečekám. Jeden den v New Yorku se nijak neliší, holkám to sluší, najdou si milé chlapce a všechno dobře dopadne! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Můj první film s Olsenkami mě příjemně překvapil. Čekal jsem srágoru typu ITALSKÉ PRÁZDNINY s Hillary Duff, ale JEDEN DEN V NEW YORKU byl podstatně inteligentnější, vtipnější a zábavnější, nemluvě o tom, že Olsenky umí hrát o poznání lépe než Duff, která si vystačí s jediným výrazem. Navíc je tu Eugene Levy v dost možná své jediné opravdu vtipné roli. Testosteronem nabušeným hochům jako cival, woody a spol. tenhle film moc říkat nebude (pročpak se na něj asi dívali?) a uvítají to jen jako příležitost k broušení svého ostrovtipu kolísavé kvality, nicméně já osobně přeci jen trochu rozlišuji i v tak lehkém žánru jako je rodinná komedie a s čistým svědomím můžu říct, že tahle patří k těm lepším. Připadá jen mě trochu ujeté sledovat dvě holky ploché jako prkno, ale s tunou mejkapu na tvářích, který je má dělat sexy, jak na ně pořád někdo něco stříká (kromě té věci co pánům automaticky vytanula na mysli) nebo přicházejí o šaty (samozřejmě není nic vidět)? ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +akční, zběsilé, zábavné, dobrý soundtrack i zápletka, potěší Eugene Levy a Jared Padalecki -občas je to pořád trapné, a především mi vadili klišé Olsenovic filmu/// Možná nejlepší film od Olsenek. Určitě nejlepší z jejich novějších filmů. Dva dost rozdílné charaketry, zajímavá zapletka, děj bez nudných míst. No a po dlouhé době je jejich film i vtipný a zábavný. Docela jsem si ho užil. Nutno dodat, že po tomhle filmu začli mít holky problémy a přestali točit. Uvidíme co bude dál./// Celkem 74%/// ()

vickeyek odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza. To jediné mě napadá. Když jsem se na film díval, myslel jsem, že umřu. Trapné, trapné trapné scénky, jako například ta z kadeřnictví, kde všichni tancují (uááá) nebo postava policisty, kterou jsem naprosto nepochopil. Překvapivě nejlepší byl asi koncert Simple Plan, bohužel se dvojčata dostala i na pódium a tento požitek zkrátila. ()

Golltes 

všechny recenze uživatele

Občas som presýtený samými päť hviezdičkovými filmami a mám chuť na nejaké primitívne béčko. Tak som si sadol k týmto dvom Olsenovkám a musím sa priznať že ma vôbec nesklamali. Bolo to presne také, ako som očakával - stupídna a trápna akčná komédia, kde sú síce dvojičky krásne namejkapované a každú chvílu v iných šatách, ale bez výrazného (ak vôbec) hereckého vyznenia. O logike scenára a choreografii jednotlivých akčných scén radšej pomlčím! Napriek tomu som sa občas predsa len pobavil, stačilo spomenúť si na časy keď som bol v puberte a neporovnávať film s množstvom kvalitnejších "teen" komédií... Dva body dávam hlavne zo súcitu nad Eugenom Levym (z Prcičiek), ktorého mi bolo naozaj ľúto, pretože navzdory svojmu potenciálu tu predvádza úbohé skeče. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Členy Roxyiny hudební skupiny na konci filmu hrají členové opravdové skupiny jménem Wakefield. Roxy (Mary-Kate Olsen) hraje na bubny, takže bubeník Wakefieldu si zahrál alespoň producenta Roxyiny hudební skupiny. (mi-ib)
  • Jedná se o poslední společný filmový projekt sester Olsenových. (R´Hell)
  • Film za první víkend vydělal 5,96 milionů amerických dolarů a byl tak pátým nejméně vydělavajícím filmem hraným ve více než 3 000 kinech současně. (ČSFD)

Reklama

Reklama