Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalá členka řádu Jedi čelí pravdě, podle které nemůže být něčím, čím není. (Disney+)

Recenze (19)

Sashmen13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je ironické, že jeden z posledních pravých jedi byl vytrénován Anakinem, tahle symbolika je gut. Knihu jsem nečetl, takže se mě ničení kánon netýka, je ovšem škoda, že Disney je tak diletatní v poměrně jednoduchém úkolu být historicky konzistentní. Ovšem, Filoni plodí asi nejlepší star wars materiál co můžeme dostat, takže tak. ()

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zdejší fňukači. Knihy o Ahsoce patří k tomu méně zdařilému, co se ve světě SW napsalo. A pokud lidem jako Algemos nedošlo, kdo je autorem Ahsoky, tak takovým lidem je zbytečné cokoliv vysvětlovat.  Mimochodem samotná kniha je defacto 1. díl Klonových Válek nebo Rebelů roztažený na úmorných téměř 300 stran.  A když se vrátíme zpátky k epizodě. Je tam defacto všechno důležité. Propojení mezi posledním dílem Klonových válek a i Rebelů. A rozhodně lepší než příběh o tom, jak někomu udělali bebi a jako správný Jedi tomu nemůžu přihlížet a hned se postavím do planetární Rebelie:) ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuto epizodu je potřeba chápat jako vcelku nenásilné vsunutí Ahsoky do filmové trilogie a současně pidiprequel k seriálu, který brzy výjde. Bylo potřeba zmínit, že se Ahsoky události Star Wars: Epizoda III – Pomsta Sithů týkaly a aspoň nastínit, kam se poděla a proč se vrátila. Pokud bude v podobně westernovém duchu seriál, jen dobře. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší díl v rámci těch s Ahsokou, ale stále nic, co by opodstatnilo svou existenci. Prostě to opravdu vypadá tak, že tvůrci potřebují mít zmapovanou každou vteřinu Ahsočina života. Tady se tedy aspoň dovíme to, jak se dostala k povstání, ale je to prostě jenom klasická výplň. Ahsočin příběh z téhle doby už známe dostatečně, je čas se posunout jinam. ()

Jacques-ds 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu Disney. Odmítnou Extended Universe, kvůli bordelu v kánonu, a pak si v něm nadělají bordel snad ještě větší. Příběh je zase strašidelně hloupý. Vlastně celý seriál funguje jen v bojových sekvencích, nebo v momentech úzce svázaných s předchozí tvorbou. Jakmile se snaží sám něco vyprávět, tak postrádá jakoukoliv nápaditost a hloubku. Cením ale, že Ahsoka není nerfnutá pro potřeby příběhu. Celkově je tahle minisérie sice atmosférická, ale taky plná nudné vaty. Stačily by přitom jen dvě plnotučné epizody - jedna o hraběti a jedna o Ahsoce. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Epizoda si dějově odporuje s knihou „Ahsoka“, která popisuje stejné události jinak. (Cardo)

Reklama

Reklama