Reklama

Reklama

Slimáci

Trailer 2

Slizká smrt se plazí k nic netušícím obětem. V nenápadném americkém maloměstě se začínají množit případy záhadných úmrtí. Policie i lékaři jsou bezradní a jediný, kdo tuší hrozivou pravdu, je hygienik Mike Brady. Jenže jeho teorie o masožravých slimácích je úřady ignorována. Až do doby, kdy se ukáže, že mladík má pravdu a že za desítky brutálně zavražděných obyvatel města opravdu mohou zdánlivě neškodní černí slimáci. Ulice i domy jsou takřka přeplněné slizkými posly smrti a zdá se, že na záchranu nevinných je již příliš pozdě. (Řitka video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (120)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Slimáci, žijí-li pohromadě, a nemají-li jídlo, tak požírají jeden druhého, až zůstává jen hromada skořápek a jeden, vítězný slimák. Ten žije nejdéle, ale nakonec taky po něm zbude jen ulita. Už to je horor jako řemen, ale scenárista a režisér chtěl od slimáků víc. Místo, aby si pochutnávali na nich lidé, tak si na lidech pochutnávají slimáci a divák aby se na to díval? Jelikož hlavní díl práce na filmu odvedli Španělé, tak v tom nevidím nic jiného, než vměšování se do Francouzů, kteří baští slimáky nejvíce ze všech národů na Zemi. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Miluju béčkový horory. Nesnáším slimáky. Ale Slimáci pro mě po komentáři uživatele tron jsem tohle zkrátka musela vidět. Herci jsou lehce prkenní (hrají a la Dallas), mají skvělé oblečení (super tričko a kalhotky slečny na lodi) a hlavně mají skvělé hlášky. Spojení nechutných slimáků a skvostných perel, co hrdinové vypouštějí z úst, zaručí tomuhle filmu nesmrtelnost. A ti slimáci... och, už nikdy nechci žádného vidět. Hlavně v salátu ne. No a na závěr musím přidat alespoň jednu z hlášek,, která hovoří snad za vše: "Něco ti řeknu. Až se vrátím domů, co kdybychom se svlíkli do naha a užili si?" ()

Reklama

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

utrpení tyhle mršky mít na zahradě.. a co teprve koukat na tenhle filmek.. podotýkám, že se mu nedají upřít jisté kvality.. to ano.. ale přesto nemůžu jinak.. jediné, co mě u toho filmu bavilo, jíst ten senzační chleba se šunkou a sýrem.. no co.. Slimáci tam taky hodovali.. měla jsem hlad též :-D [1. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vidis to? jsou vsade! ultimatni beckovej masakr ve verzi od lars video navic jeste z nezapomenutelnym dabingem budete se bavit obcas vam zatrne jako kdyz chlapkovi v restauraci vybouchne hlava zkrz oci a ven se vyvali cervi slizka smrt se blizi poradne cervena krev tece po hektolitrech a milovnik poradnyho trashackyho animal hororu chrochta blahem ()

May 

všechny recenze uživatele

No paaani! Tak tohle je pro filmoveho fajnsmekra, ktery z celeho srdce miluje a uctiva stupidni beckove filmy, opravdova lahudka. Horrorem se tahle 'adaptace' nazyvat neda ani s nadsazkou a mirou alkoholu v krvi. Neco tak neuveritelne absurdniho si musi zamilovat kazdy /az na Kirke (:/. Gumuvi slimaci se zoubkama a spousta hloupych a nelogickych scen mohou mit za nasledek jen jedine - usmev od ucha k uchu a spoooustu nadseni z FILMOVEHO zazitku, ktery ma dlouhodoby ucinek. Miluju ten film a nemam rada nikoho, kdo se na nej byt jen krive podiva.. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný vo Fínsku, na Islande a v austrálskom štáte Queensland. (Paldiny)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Shauna Hutsona. (Hans.)

Reklama

Reklama