foto

Michael Garfield

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Slimáci
Vezměte si mé dcery, prosím (TV film)
1979 Warriors

TV seriály

2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Není láska nádherná? (S03E21)
Právo a pořádek (TV seriál)
Paradigm (S15E01)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fallacy (S04E21)
Právo a pořádek (TV seriál)
Chosen (S13E11)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Univerzita (S03E06)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Refuge: Part 1 (S09E23)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Act of God (S05E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky