Reklama

Reklama

Jevy

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři kamarádky ve středním věku žijí paranormálními jevy. Když zmizí otec Pilón, který jim ukazoval směr, mají toho nad hlavu. Inspirované skutečnou skupinou Hepta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

bozka10 

všechny recenze uživatele

Tri kamky v pomaly dôchodkovom veku, ktoré sa zaoberajú paranormálnymi javmi , pátrajú po svojom mentorovy Pilónovy až narazia na démona.Carlos Therón presedlala s komédií na horor a moc jej to teda nesadlo.Mierne nudný a humorne ladený priebeh zachránilo celkom podarené finále s démonom, čo je jediná časť ktorá by sa dala brať trochu vážne. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Celkem zvláštní film. A pro mě i těžko hodnotitelnej. Místy mě to moc nebralo ale místy jsem se zase solidně bavil. Někdy to brnkalo na humornou strunu z toho zase na tu hororovou. Celkově mi to ale přišlo takový nevyvážený. Vyloženě špatný to není ale na 3hvězdy jít nemůžu proto volím lepší 2hvězdy. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Maly lehky film, spanelsky paranormalni horor na Netflixu. S tremi zenami stredniho veku, ktere vysetruji domaci zahadu. Vsechny tri casti jsou propojeny. Detektivka prejde do zanru horor, ktery byl pro me mene pritazlivejsi. Film na me pusobil jako epizozoda televizniho serialu. Chybi napeti, pritazlive postavy a podezirani. K tomu nudne vypraveni, ktere se snazi dotknout srdicka, ale uchazi mu para. To je skoda, protoze obsazeni by se na to hodilo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Horor, ale v štýle skoro ako komédia, veselé spevy, uvoľnená hudba, vôbec to neprivodí nejaké desivé pocity. Príjemná atmosféra mi tu nepasovala a záver som očakával len preto, že ide akože o skutočný príbeh. Strašidelné scény sú skôr do popuku a v podstate ide len o dobrodružný film pre babičky milujúce ezoteriku. Niečo ako Krotitelia duchov na dôchodku. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

S naší bujnou židlí, vesele se bydlí.“ Btw, IMDb 53%. Pokud i vy duchům při společném focení děláte za hlavou parůžky, poltergeistům zlomyslně šroubujete židle k podlaze a manželům Warrenovým mydlíte schody, vítejte v klubu militantních realistů. Ha! A co ty mé 4*? Když já se opravdu bavil, královsky. Tři báby, se kterýma to makeup už dávno vzdal a ony teď honí parádu v plynové masce, která tak slušela Lin Shaye v Insidious. Dámy s dezénem sjetým až na kost, ale ve starých tělech mladé duše, tak to mám rád. Kamarádky až za hrob, častující se nemilosrdnými, cynicky trefnými hláškami a hulící jak tři fabriky. To bude jednou překvapení v krematoriu. Co to? Vrata pece ještě zavřená, ale z rakve už se kouří? A nyní para-NORMÁLNÍ OKÉNKO: [][] Nábytek vám po nocích courá barákem a manželku to znervózňuje. Jak ji uklidnit? Vzpomeň co říkal padre Pilón:Hluk a samovolný pohyb nábytku není nic neobvyklého.Půjč mi tužku na oči, nakreslím ti obočí. Vypadalo ti, miláčku, asi ze stresu.Ty mě umoříš. Ale slibuju, že pokud existuje posmrtný život, vrátím se a povím ti to.[][] Natočeno s láskou k žánru, tedy i se znalostmi univerza zásvětí, s nadhledem a sympatickým geronto humorem. Finále pak vážnější, psychopatická čůza s nožem, kněz vs. démon na férovku, husina po těle. Kroužím nad filmem svým siderickým kyvadélkem a... úplně mi vylétlo z ruky! Odcházím spokojen. Nemáte někdo cígo? A neviděli jste mou věšteckou kouli? ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama