Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

VasylDeBylak

VasylDeBylak (hodnocení, recenze)

Hehe to bola kravina, chcel som nechať aspoň 1 hviezdičku lebo som to ako trojročný pozeral ale svojim deťom by som to určite nepustil keby som mal, je to proste žumpa, takže som dal odpad nech je tam trošku viac čierneho v stĺpčeku hodnotení :D

Radyo

Radyo (hodnocení, recenze)

Po mnoha letech jsem zavítal zpět na tuto stránku, abych jen potvrdil svůj dávný názor vyjádřený v komentáři, který někdo může považovat za honění ega. Teletubbies jsem pouštěl oběma svým synům ve věku, pro který je ten seriál prý určen, tedy cca 2-3 roky. Každý viděl cca 3 necelé epizody, od nichž ovšem vždy v průběhu s nezájmem odešli. Buď to vypovídá něco o jejich dobrém vkusu, anebo prostě stejně jako já nepochopili to hluboké vzdělávací jsoucno, které v tomto pitomoučkém seriálu je. Můj primární názor je, že pro děti ve věku 2-5 let má televize sloužit primárně jako zábava, sekundárně jako výchovný prostředek (a taky se dají v programu najít mraky pořadů, které dětem dají 1000x více, než 4 barevní ufoni). Takže asi tolik jako dovětek k největší TV hovadině, co kdy lidstvo pro děti stvořilo.

Sharlay

Sharlay (hodnocení, recenze)

Já bych rád, aby moje hypotetické děti sledovaly v televizi něco normálního, něco co je pěkně uděláno, co má aspoň mizivě nějakou narativní strukturu, něco malebného. Z Teletubbies si mohou děti odnést maximálně nějaké infantilní vzpomínky na bandu čtyř mimozemsky vyhlížejících kreatur, které dokola omílají jednu větu a nic víc. Každá další generace dětí je čím dál víc tupější, veškeré zárodky vkusu jim odumírají v závislosti mainstreamového a nekvalitního vysílání v televizích a rádiích. Teletubbies tomu přispívá...

SkyFay

SkyFay (hodnocení, recenze)

Dal jsem 5 hvězdiček, protože vím, že mojí dceři se to tak do tří let moc líbilo. Velmi velmi stručné texty, repetitivnost, výrzaná barevnost a jednoduchost. Podle mého názoru hodně povedený výukový pořad pro takto malé děti.

Proč toto spousta lidí hodnotí z pohledu "dospělého" diváka? Copak není evidentní, že tento pořad byl cíleně udělán pro malé děti?

Řekl bych, že to bude spíš tím, že si tu někteří duševně nevyzrálí jedinci akorát honí ego, když mohou vynést rádoby super mega ultra cool vtipně agresivní příspěvek. Asi jim to pomáhá cítit se líp.

Mahavishnu

Mahavishnu (hodnocení, recenze)

Zaujímavé, koľko dospelých ľudí nechápe, že to nie je seriál pre väčšie deti. To predsa nemá mať dej ani zmysel. Toto je televízny ekvivalent mobilu (t.j. plastiky, ktorej pohyblivo spojené tvary sú uvádzané do pohybu vetrom, motorom a pod.), ktorá sa vešia deťom nad postieľku alebo hračiek pre úplné malé deti. Stvoril to nejaký kongitívny psychológ a dostalo to aj cenu BAFTA. A tak ako pískajúca kačička pre dvojročné dieťa, ani toto malému dieťaťu nič hrozné nespôsobí.

KangKun

KangKun (hodnocení, recenze)

Ten seriál nemá skoro žádný děj nebo smysl... to skutečně není pro děti dobré. V různých pohádkách aspoň o něco jde, ale tady jen chodí a hledí na trávu a kytky nebo si tam povídají s vysavačem co vypadá jako zmutovaný slon... ale ti plyšáci jsou hezcí ;D

+sfinx+

+sfinx+ (hodnocení, recenze)

skvele komentare: sharlay, hronik, abeno, astaire, ing.man .... zkratka je videt, ze tady jsou jeste soudni lide, kteri vedi co detem nepoustet; lituji deti dr.filma, ktery si tu hraje na dospelyho, ktery povazuje za splneni ukolu pohadky pro deti pokud je na par minut zabavi - to jim muze pustit horor a zabavi je taky, ale co z nich vyroste kdyz jim bude cpat do hlavy uz od mala takovy kraviny. Jedine co to detem da je........ ..........asi nic.

Sharlay

Sharlay (hodnocení, recenze)

No jestli s humorem tak, asi po nějaké dávce "zelené odvahy". Takhle jsme se s přáteli neskutečně pobavili u Hany Montány až z nás celý kino nemohlo, protože jsme tam byli 4 co se výtečně bavili a těch zbylých 30 návštěvníků to bralo moc vážně :-D

mr fisch

mr fisch (hodnocení, recenze)

no je to strašná pí*ovina ale když jsem byl malej tak sem to žral. tuli, tuli, nunu a podobný sračky. vrchol všeho je xicht mimina místo sluníčka, ale když to berete s humorem je to docela . a telettubbies jsou taaaaaaak roztomilí.(dipsy je cikán)

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Jednoduše, jako u všeho, kde je dabing jenom průměrný, každý druhý ví, že originál je o něčem jiném. Toto je sice specifický případ, ale hodnotí ho pořád stejní lidé, kterým rozhled v jiných případech neselhal, že. Chápu, že před lety sledovat "Teleblbís" byla recese, ale to snad už pominulo.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Přátelé, pořád vám nedošlo, že na vině je nepochopení dabingového studia?

radezz4

radezz4 (hodnocení, recenze)

Dno. Vživotě jsem to neviděl celé protože by mě musli odvézti, ale při přepínání mezi kanály jsem na to parkrát narazil a řeknu vám že bych hodně dlouho uvažoval , který film nebo serial je na tom ještě hůř.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Na tohle se musí koukat z pohledu 3letého dítěte. Takže to není tak strašné.

Rejpálek

Rejpálek (hodnocení, recenze)

Nejsem si zcela jist, jestli to osloví ty malé děti, pro které je to určeno.

Ondro1112

Ondro1112 (hodnocení, recenze)

Toto by som svojim deťom nepustil ani za nič. Veď by som z nich spravil doživotných retardov ako sú, koniec koncov, americkí diváci.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama