Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Šokující nástěnná malba odhalí, s kým to studenti z Hartleyské střední potají táhnou. Její autorku Amerie kvůli tomu ale všichni zavrhnou. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (18)

applause 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě moc překvapil, protože jsem od něj nic nečekala. Tématem byl hodně podobný jako Sex education a nakonec se mi líbil ještě víc. Retrospektivně vypráví příběh kamarádky hlavní hrdinky, Harper. Ukazuje, jak je hrozně lehké někoho odsoudit, když nevíš čím si prochází. A také to, že v přátelství a vlastně kdekoliv je důležitá komunikace, protože nikdo nám nevidí do hlavy a neví, co prožíváme. Bohužel pro  toho člověka je i těžké o tom mluvit aby to neprožíval znovu a kolikrát se i za to stydí. Myslím si, že tahle message, kterou chce seriál sdělit je poučná a lidé by si z ní měli vzít příklad, obzvlášť děti, které dokáží být kolikrát fakt zlé. Doufám, že bude druhá série a doporučuji. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Na původní verzi jsem vyrůstal, takže jsem velmi ochranářský, ale musím říct, že reboot je přesně takový, jako by měl podle mě být. Nesnaží se parazitovat na původním seriálu, jde si vlastní cestou, nabízí nové postavy, které mají k dokonalosti daleko, ale přesto je zajímavé sledovat jejich osudy a nemůžu říct, že bych jim vždy fandil, ale nebyly mi lhostejné a o to jde především. ()

Reklama

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Hlavní důvod, proč jsem se do seriálu pustil, byla nostalgie po původním seriálu se stejným názvem z 90. let. A vůbec toho nelituju. Z původního seriálu si pamatuju pramálo, ale pár herců z něj se v remaku objevuje: Jeremy Lindsay Taylor jako Kurt Peterson, Scott Major jako Peter Rivers, Isabella Mistry jako Chaka Cardenes a možná i další. Tématicky je to v podstatě Sexuální výchova po australsku, a tu já můžu, fakt jsem se u toho pobavil :-) ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Tohle je velmi australské a velmi mě to bavilo. Ani jsem netušila, že se to točilo doslova za rohem od místa, kde bydlím - docela sranda koukat se na místa, kterýma denně chodím, na obrazovce v seriálu.  Jinak je tam teda spousta australskýho slangu, good luck na porozumění :D Takovýhle seriál dnešní doba potřebuje, fakt se moc povedl. ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Seriál o jedné třídě dětí někde v Austrálii, kde neuvidíte jediný funkční heterosexuální pár, zato minimálně jeden spokojený homosexuální. Třída evidentně žije v nějakém vzduchoprázdnu, protože mají jen jednu učitelku a k tomu ředitelku, žádné jiné spolužáky, zřejmě nějaká australska malotridka. Jinak je vcelku zábavný, postavy snesitelné, až na totálně prepiceneho/ou Darren, který/á to s afektovanosti velmi přehání. ()

Galerie (96)

Reklama

Reklama