Reklama

Reklama

Byl jednou jeden... život


Zrození (E02)

(epizoda)

Obsahy(1)

Zrození je složitý proces dlouhý 9 měsíců. Během této doby se z jedné jediné buňky vyvine celé lidské tělo. (Fargotroniac)

Recenze (3)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se dověděl, jak to v té gagulce vlastně vypadá a mohu s klidným srdcem zemřít. Tato epizoda docela hezky mapuje celý proces zrození od "vyložení nákladu" do gagulky, přes strastiplnou cestu spermií nehostinným prostředím gagulky, kde je nastražená past vedle pasti, až po oplodnění vajca a tvorbu člověka. Tentokrát nesrovnatelně srozumitelnější, než v případě první epizody a hlavně podstatně zajímavější. [70 %] ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překrásně zpracované zrození člověka. Z počátku se to táhne, stále se řeší ten samotný začátek, ty první týdny a pak během chvíle celý zbytek těhotenství vygradovaný porodem. Už tu není tolik odborných názvu jako v prvním díle. A co mě na samotné epizodě zaujalo, tak hláška z velína k dělníkům: "Buňky na nástupiště číslo..." [77. hodnocení, 1. komentář, 92%] ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších, přesněji řečeno nejkultovnějších dílů. Jakýkoliv rodič, který chce děcku vysvětlit, jak děti přichází na svět, se nemusí trápit s obtížným vysvětlováním, a může mu pustit tohle (a na to, že to početí dítěte vypadá trochu jinak, si už potomek dříve či později přijde sám). A mimochodem, docela rád bych věděl, kam se poděl můj spermiový laser :D "Proveďte operaci mitóza." ()

Reklama

Reklama