Reklama

Reklama

Pět let

(seriál)
  • angličtina Five Years (festivalový název)
Trailer

Epizody(10)

Obsahy(1)

Terezu si David vyhlédl na maturitním plese a po celý zbytek noci měl oči jen pro ni. Potkávají se po pěti letech. David dokončuje medicínu a na jejich společnou noc si sotva pamatuje. Tereza ho obviní, že ji tu noc znásilnil, a chce to použít jako téma pro svůj literární debut. David svou vinu ale odmítá. S událostmi maturitního plesu jsou konfrontováni nejen oni dva, ale i jejich nejbližší okolí. Tereza chce uzavřít kapitolu, David ji nechce ani otevírat. Co se tu noc skutečně stalo? (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (10)

Epizoda 1 (2022) (E01) 

Už z ukázek a obecné premisy jsem čekal, že tohle bude seroš pro mě. A zatím to tak vypadá. ()

Epizoda 2 (2022) (E02) 

Někdo tu bude rýpat, někdo bude cenit nápad a zajímat se, jak tohle celé skončí. Jestli ve prospěch spravedlnosti nebo vyčůranosti. ()

Epizoda 3 (2022) (E03) 

Mile rád tady nebudu nad ničím remcat a budu dál zvyšovat hodnocení. Jakmile koukáte na seroš, kdy se po konci dílu chcete vrhnout hned na další, jedná se o pětkovou záležitost. ()

Epizoda 4 (2022) (E04) 

Ani jsem nečekal, jak se všechny postavy zachovají vůči vzniklým situacím dle mých představ, ale o to víc jsem s tímhle serošem spoko. Ačkoliv není tahle epizoda tak stoprocentní jako ty dvě předešlé. ()

Epizoda 5 (2022) (E05) 

Seriál, který vás vtáhne zejména tím, že se v něm neobjevuje jediná vyloženě kladná postava. Každý si hrabe na svém písečku s cílem zbořit hrad toho druhého. I když si hraje na kamaráda či nadřízeného bez postranních úmyslů. ()

Epizoda 6 (2022) (E06) 

Pomalu to začíná vypadat, že všechno nebude tak jednoznačné jako na začátku. Ale bůh ví, ještě nejsem na konci a naštěstí nevím nic dopředu. ()

Epizoda 7 (2022) (E07) 

Argumenty Gabriely Míčové dělají tuhle epizodu epizodou. Naprosto perfektní výkon. ()

Epizoda 8 (2022) (E08) 

Rozhodně nejlepší, bohužel taky poslední stoprocentní díl. ()

Epizoda 9 (2022) (E09) 

Ze začátku jsme s tím nikdo nepočítali, v průběhu to začali tušit a teď už nás to díky tomu nesundá. ()

Epizoda 10 (2022) (E10) 

No jo, asi byla třeba to nějak zacelit, ale já osobně bych to uvítal i s pořádným dramatem. Takhle za mě grády celého seroše zmizely s osmým dílem. Ale furt nadstandarně dobrá práce. ()

Související novinky

Začíná 17. ročník festivalu Pragueshorts

Začíná 17. ročník festivalu Pragueshorts

28.02.2023

Mezinárodní festival krátkých filmů Pragueshorts se letos uskuteční od 1. do 5. března v pražských kinech, od 5. do 18. března pak online na KVIFF.TV. Přehlídka organizovaná týmem MFF Karlovy Vary… (více)

Cenu filmových fanoušků získaly Devadesátky

Cenu filmových fanoušků získaly Devadesátky

16.01.2023

V pondělí 16. ledna v 11 hodin dopoledne proběhla tisková konference České filmové a televizní akademie (ČFTA), během které byly mimo jiné zveřejněny nominace pro jubilejní 30. ročník předávání cen… (více)

Reklama

Reklama