foto

Dana Marková

  • nar. 21.12.1985 (30 let)
    Nové Město nad Metují, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se roku 1985 v Novém Městě nad Metují. Končí studium na pražské DAMU, účinkovala v Divadle Disk. Momentálně je k vidění ve hře Portugálie na scéně kladenského divadla, ve hře Tartuffe Games v divadle Na Zábradlí a ve hře Jaromír Jágr, Kladeňák na jevišti Středočeského divadla Kladno.

Zdroj: Bontonfilm

Herecká filmografie

2015 Fotograf
2014 Potravní řetězec (studentský film)
Priority (studentský film)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Hexenšus (TV film)
Sanitka 2 (TV seriál)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
2012 Podivný flám (studentský film)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
2010 Bludičky (TV film)
2009 Mezi dobře a lépe (studentský film)
Poste restante (TV seriál)
Protektor
Zemský ráj to napohled
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2007 Modul
O uloupené divožence (TV film)

TV pořady

2001 Dobroty (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace