Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je možné vykoupit se pravdou? (Česká televize)

Recenze (6)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten příchod domů Terezy byl super... Mimochodem ten zámek na vchodových dveří byl z vězení?! 😅😅🤔 Tak David se svěřil a dopadlo to tak jak bylo jasné, rozchod teda konec... No Tereza už lesbismus nepředstírá... No paráda nakonec rozchod i u Terezy... Mimochodem ten rozhovor s tátou byl super... No pěkně to graduje... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Ona to možná chtěla na plese, možná to chtěla v baru, ale to neznamená, že to chtěla potom, co se pozvracela a bylo jí blbě!“ Zamlouvá se mi, jak svár dvou mladých lidí doráží na jejich blízké a příbuzné a prochází u nich různými fázemi. Sype se to, sype, je třeba pokec s otcem. Nebo raději ne. Ani vycházka v parku nic nezmění. Nebo s ohledem na popis sporného aktu do nejmenších podrobností změní nakonec všechno? Plusy: Simona Lewandowska. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dříve musel být notář přítomen při losování Sportky. Půjde-li to s další generací dětí ze skleníků takhle dál, bude muset být i při souloži, aby nejdříve ověřil podpisy zúčastněných a následně dbal dodržování předem dohodnutého. David naskakuje do vlaku hysterie a chystá se představovat jako sexuální predátor. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama