Reklama

Reklama

Pět let

(seriál)
  • angličtina Five Years (festivalový název)
Trailer

Epizody(10)

Obsahy(1)

Terezu si David vyhlédl na maturitním plese a po celý zbytek noci měl oči jen pro ni. Potkávají se po pěti letech. David dokončuje medicínu a na jejich společnou noc si sotva pamatuje. Tereza ho obviní, že ji tu noc znásilnil, a chce to použít jako téma pro svůj literární debut. David svou vinu ale odmítá. S událostmi maturitního plesu jsou konfrontováni nejen oni dva, ale i jejich nejbližší okolí. Tereza chce uzavřít kapitolu, David ji nechce ani otevírat. Co se tu noc skutečně stalo? (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Sa.sa k tomuto seriálu (11)

Pět let (2022) 

Po shlédnutí seriálu jsem rád, že 1. jsem starej a za 2. nejsem mladej... Njn přesně tak nějak to chodí, když se do toho pustí PR a bezcitná mrcha... ()

Epizoda 1 (2022) (E01) 

No tak tady máme úvodní díl do seriálu... Je sice natočen primárně pro mladé a odpovídá tomu nejen stopáž, ale i dialogy... No tak tu máme lesbu co se vyspala ze spolužákem z gymplu a teď tvrdí, že jí znásilnil... No uvidíme co bude dál, zatím je to takový divný... ()

Epizoda 2 (2022) (E02) 

No tak tu máme zkoušku, chlastačku, zasnoubení, sex a jobovku na konci... 😅 ()

Epizoda 3 (2022) (E03) 

No ta redaktorka je pěkná svině a zakomplexovaná kráva ... Nechápu proč jí neřekla, že je lesba... Nebo spíš ze vypočítavosti ano.. Holt by si měla ujasnit co vlastně je... Jinak ten rozhovor v kavárně byl fakt ujetý... ()

Epizoda 4 (2022) (E04) 

No slušný díl a rozhodně zatím nejlepší... ()

Epizoda 5 (2022) (E05) 

No ať se na mě nezlobí, ale máma měla pravdu sice ne úplnou, ale i tak... No teď se kolotoč PR roztáčí.. Jinak ten návod jak a PR je ze života a takto se tyto svinstva dělají... Holt nevěř nikomu a nic...! Pro peníze se hodí cokoliv... ()

Epizoda 6 (2022) (E06) 

Njn hodně drsný díl I konec... "jak mám dokázat, že jsem nic neudělal...!? " jj o to tu běží...! Jinak už je jasný proč lidi z PR berou takové peníze a chodí přes mrtvoly... ()

Epizoda 7 (2022) (E07) 

Dobrý začátek dílu a její matka je fakt kus, ale jasně jí řekla jak to je... No tak hurá konečně dosáhla to po čem touží a to smlouvu na knihu... Njn kdo chce kam, ... 😉😉😉 ()

Epizoda 8 (2022) (E08) 

Jinak rád její návštěva u rodičů byla síla... No hurá už konečně víme co se na konec stalo... Zatím nejlepší díl ()

Epizoda 9 (2022) (E09) 

Ten příchod domů Terezy byl super... Mimochodem ten zámek na vchodových dveří byl z vězení?! 😅😅🤔 Tak David se svěřil a dopadlo to tak jak bylo jasné, rozchod teda konec... No Tereza už lesbismus nepředstírá... No paráda nakonec rozchod i u Terezy... Mimochodem ten rozhovor s tátou byl super... No pěkně to graduje... ()

Epizoda 10 (2022) (E10) 

Slušný konec seriálu... No tak to dopadlo tak nějak jak se dalo čekat... Takže žádná kniha teda nebude?! Jinak vyklízení bytu i samotná večeře byla super tečka... ()

Související novinky

Začíná 17. ročník festivalu Pragueshorts

Začíná 17. ročník festivalu Pragueshorts

28.02.2023

Mezinárodní festival krátkých filmů Pragueshorts se letos uskuteční od 1. do 5. března v pražských kinech, od 5. do 18. března pak online na KVIFF.TV. Přehlídka organizovaná týmem MFF Karlovy Vary… (více)

Cenu filmových fanoušků získaly Devadesátky

Cenu filmových fanoušků získaly Devadesátky

16.01.2023

V pondělí 16. ledna v 11 hodin dopoledne proběhla tisková konference České filmové a televizní akademie (ČFTA), během které byly mimo jiné zveřejněny nominace pro jubilejní 30. ročník předávání cen… (více)

Reklama

Reklama