Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (273)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Príjemne prekvapko, nečakal som, že to bude až tak pikantné a ani to, že ma to bude baviť. Úvod a stred boli super, mali šťavu, nechýbali dobré, suché, či pikantne scény, ale záver, ktorý sa začal tváriť seriózne a chcel povedať divákom, aby si vstúpili do svedomia a mysleli na to, že nikdy nie je neskoro zmeniť svoj život, ma už toľko nebavil. Na jednou pozretie prijemná komédia. 70% - 3* ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Fajn lehce klišé nakopávající romantická blbina s celkem neokoukanou zápletkou a Jennifer Lawrence, kterou jsem měl vždy v oblibě. Jinak se nejedná o nic převratného a občas i lehce nešikovného, co se vztahů mezi postavami týče. To je za mě největší problém celého filmu. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lawrence se vrací skrze sice viditelnější kousek, ale stále dost nízko pod standardy, které si začala budovat v Hollywoodu před deseti lety. Přesto se na tuhle místy až ujetou roli překvapivě dost hodí, svým stále velmi půvabným lookem naláká nejednoho diváka a dokáže nám, že tenhle typ komedií umí být svěží i v době, kdy už vůbec není in. Jen to samozřejmě musí obsáhnout pár naprosto stupidních momentů (ničení aut), díky nimž nemůžu jít s hodnocením výš. [viděno na HBO Max 15.2.2024] ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Sympatičtější a příjemnější komedie, než by se mohlo na první pohled zdát. Jennifer Lawrence jako místní rajda, která má slíbené auto od snobské rodiny za to, že odpaní jejich syna. Originální téma ale očekávaný průběh táhne hlavně ústřední duo, které si sedlo a časté humorné narážky na dnešní mládež, která tráví více času na mobilech než pr*áním. Film by si zasloužil lepší scénář ale celkově vše šlape a neurazí i přes hluchá místa a trochu přeslazený konec. P.S. pro fandy Jennifer Lawrence bude scéna na pláži splněním jejich vlhkých snů. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Dost mi to sedlo. Režisér Gene Stupnitsky mi předvedl, že umí pracovat s komediálním žánrem ve svém předchozím snímku. A teď mi to u Nic ve zlým potvrdil. Stupnitsky se rozhodl s Johnem Phillipsem, že ke příběhu přistoupí zajímavějším způsobem a pojmout to trochu jinak. Osobně jsem si film to díky tomu, že to není čistokrevná komedie užil o trochu více, než jsem po ukázkách čekal. Stupnitsky a Phillips napsali zajímavé a nosné postavy, které mají více vrstev, než se na první pohled. Další věc, co se povedlo je obsazení. Jennifer Lawrence je v této roli parádní. Lawrence svou postavu pojala velmi dobře a vývoj její postavy je příjemně uvěřitelný. Andrew Barth Feldman zvládl svou roli s přehledem a s Lawrence mají výbornou chemii. Díky tomu jejich vztah a přátelství funguje moc hezky. Film má hodně zábavné momenty, ale ty dramatické fungují o  dost lépe. Nic ve zlém je dobrý film, který mi sedl. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Natáčanie začalo koncom septembra 2022 v rôznych lokalitách okresu Nassau v New Yorku, ako sú Hempstead, Point Lookout, Lawrence a Uniondale. Skončilo sa v novembri 2022. (Arsenal83)
  • Jennifer Lawrence prezradila, že sa jej v štábe mnohokrát pýtali, či si je ohľadom nahej scény istá a či určite nechce dablérku. Na to povedala: "Ani mi nenapadlo použiť dablérku. Brala som to ako zábavu." (Arsenal83)

Reklama

Reklama