Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 2

Recenze (421)

Vercinix 

všechny recenze uživatele

I když se nikomu ospravedňovat nemusím, prezto bych se chtěl omluvit za to co teď napíšu, ale Divoký Anděl se mi líbil! Tedy aby to neznělo opravdu tak vyhroceně a absurdně, tak tedy měl pro mě jisté kouzlo! Natálie byla rozverná, pošahaná, čiperná a poměrně pěkná a dala tomu jistý šmrnc! Ale popravdě hamba by mě musela fackovat pokud bych hodnotil lépe jak jednou hvězdičkou!:) ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Divoký anděl, Milagros, je naprosto obdivuhodná osobnost. Jde o děvče vyrůstající bez rodiny jako sirotek. Staraly se o ní jeptišky, takže je svým způsobem věřící. Tato telenovela je fakt mojí nejoblíbenější. Kupodivu se odehrává na relativně dosti místech (asi 5 :) )... Osobnosti v této telenovele jsou naprosto skvělé (alkoholik zloděj, přítelkyně šílená, alkoholička tetka, dva blázni zahradníci, ...) Fakticky super a můžu vřele doporučit. Komu se líbí netradiční holky a né žádný fifleny, který by si třeba polámaly nehty, kdyby na něco šáhli tak se u vydařeného hereckého výkonu Natalie Oreiro nebudete nudit!!! Jen bych chtěl dodat, že z těch odpadů, který tahle "tak strašně trapná" telenovela dostala je víc než u nějakých kvalitních filmů. Z čehož plyne, že hodně z vás se raději podívá na blbou telenovelu pro zasmání, než na pořádný film... Pak z toho máte výčitky svědomí, protože "na telenoveli přeci normální lidi nekoukají" a tak tomu dáte tady na ČSFD hodnocení "odpad" a vůbec vám nedochází, že jste se na to stejně koukali a nenudili jste se!!! ()

Reklama

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Divoký Anděl patří k těm lepším telenovelám. Natalia je rozkošná, u nás jednu dobu velmi slavná, měla tu dokonce i svůj koncert. Seriál byl vtipný, nekonečný a příjemný. Její neustále rozchody a sblížení s Ivem nás pořád táhly k obrazovkám a vůbec by mi nevadilo se na něj zase po tak dlouhé době podívat :) ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Ono to bolo vlastne strašne vtipné, málo kto si vtedy Nataliu nezamiloval a vďaka tomuto seriálu sme zistili, že aj telenovely môžu byť dobré :) Pozerával som to ako malý chlapec a to bolo presne tá veková kategória pre ktorú to bolo určené. Nemôžem dať ale plný počet, pretože oveľa radšej mám Kachorru ktorá je vtipnejšia, má nečiernobiele postavy a inteligentnejší príbeh, ale to neocenia ani fanúšikovia pretože "tam neni Facundo." Anjel je ale už pomaly klasika, takže takto hodnotim :) ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodní titulky byly něco, co jsem si svého času nechával ujít jen velmi nerad:) S počtem opakování titulní "hitovky" a růstem popularity další z věhlasných jihoamerických umělkyň ale i tenhle světlý bod pozbýval lesku. Pokud telenovely zobrazují latinoamerické pojetí romantiky, tak snad radši aby se vrátila Angelika. ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Seriálový kláštor bol v skutočnosti areál Inštitútu Carlosa Pellegriniho v meste Pilar. (krasomama)
  • V telenovele zazní téměř všechny písně z alba s názvem "Natalia Oreiro". Za tři nejčastější, které se v seriálu vyskytují, můžeme považovat písně "Cambio dolor", "Me muero de amor" a "Uruguay". (fiLLthe3DD)
  • Pôvodný argentínsky názov Muñeca brava znamená "nahnevaná bábika". (krasomama)

Reklama

Reklama