Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V téhle strhující romanci se Američanka (Zoe Saldana) zamiluje do Sicilana, kterého potká v Itálii. Pak o něj ale přijde. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (25)

Timothy 

všechny recenze uživatele

Na filmy a seriály se díváme kvůli emocím jenž v nás zůstanou. Díváme se na ně, abychom zkusili nedělat stejné chyby, abychom rozpustili přítomné myšlenky a nebo se na ně díváme, aby nám daly sílu v určitých fázích života.  Některá díla ve Vás tohle nevzbudí a některá ano, přesně tak, jak to má být. Tady se u mě probudilo to, co už dlouho ne. Možná se může zdát, že se to pomalu rozjíždí, ale kdo má rád i romantiku nebude z prvních epizod zklamán. Zoe Saldana mě svým herectvím naprosto rozdrtila. Možná i kvůli jejímu vztahu k Itálii, mi přišlo, že do toho dává ještě o špetku víc než normálně. Famózní. Hned po zhlédnutí se mi o tom zdálo, celý další den jsem o tom všem přemýšlel, za volantem auta, v obchodě a i třeba během tréninku, to už asi není náhoda. A když se pak dozvíte, že se to vlastně všechno stalo, nezbyde Vám nic jiného než si dojít pro tuzemák a spláchnout to.  Život je úsečka a to je sakra na prd. ()

filmajedlo 

všechny recenze uživatele

Už dávno som nevidela taký krásny príbeh lásky. Pre niekoho možno seriál pôsobí miestami až príliš sentimentálne, možno zdĺhavo? No tú lásku bolo potrebné nechať v divákovi poriadne vyhniť. "A love as big as the one that Babbo had for us - it just doesn't go away.." Nežné, prirodzené, jednoduché, krásne. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabšie štyri, ale tri by boli málo. Hoci tá sandálová Saldana vyzerá teda staršie než asi bol vekový rozdiel v skutočnosti. A tiež asi boli pridané netflixoviny, pretože asi v skutočnom príbehu nebola polovica kamarátov orientovaná inak než zdravo. Film o romantike, láske, bolesti, ale aj úžasnom jedle, ktorého chuť cítite jedným pohľadom. A ten závan skutočnosti tomu dáva veľa. Obsah ale netreba čítať. Dementi z Netflixu napíšu celý príbeh v dvoch vetách a aj tak všetko odhalia. ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Tak ten popis je tedy jeden velký spoiler! Škoda, člověk pak tak nějak čeká, že to nebude klasická happyendová romance, což je na druhou stranu asi dobře, protože život není jen růžový že...Doteď mi zní v hlavě Per favore a vidím scénu, jak se k němu Zoe v dešti rozbíhá. Amy a Lino jsou skvěle zahráni sympatickými herci, ačkoliv to jejich love story mi připadá až trochu moc dokonalé na reálný život (je to podle skutečné události). Určitě ale doporučuji vidět s hodně kapesníčky pro citlivější povahy. Soundtrack je taky povedený. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

S propagací měst a sofistikovaného vaření se roztrhl pytel. Nic proti Florencii a už vůbec ne proti troše špaget s pikantní omáčkou, ale Od nuly je zalité tunou medu a táhne se jak převařená nekonečná nudle. Co bych vydržela v pohodě jako dvouhodinovou uspávanku po nedělní minestrone, se jako seriál skoro nedalo snést. Tady jsem zjistila, kde mám cukrové hranice. 2* za tu Itálii. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (3)

  • Příběh je založen na skutečných událostech ze života Tembi Locke, která je sepsala do knihy „From Scratch: A Memoir of Love, Sicily, and Finding Home“. (Timothy)
  • Natáčanie sa začalo v Los Angeles 5. apríla 2021 a v júli sa presunulo do talianskej Florencie. Výroba skončila 7. augusta 2021 v Cefalù na Sicílii. (Arsenal83)
  • V seriáli spomínaný Stendhalov syndróm je ohromujúci zážitok krásy a umenia, ktorý spôsobuje závraty a dezorientáciu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno