Reklama

Reklama

Prokletí městečka Bridge Hollow

  • USA The Curse of Bridge Hollow
Trailer

VOD (1)

Tohle město na halloweenské výzdobě opravdu nešetří. Když ji ale oživí zlý duch, musí proti němu táta, který svátek mrtvých nesnáší, spojit síly s dospívající dcerou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Šlo to. Herecky byla tato komedie příšerná, ale jinak je Prokletí městečka Bridge Hollow místy vtipná komedie s výbornými maskami. A například část s kostlivci byla vynikající a podkres AC/DC tomu dodal šťávu. Divák však musí vydržet celý film, protože začátek je nudný a děsný, ale film se postupem rozjede a od poloviny již stojí zato tento film vidět. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Tyhle rodinné horrory jsou z 99% na jedno kopyto. Tohle sice není zrovna to procento, kde jde cítit nějaká přidaná hodnota, ale fain se na to kouká, ztráta času to vysloveně nebyla a Wayans je furt správný kolík, který baví i když není sjetý. Mít halloweenskou náladu, tak to asi v pohodě vytáhnu na tři. 5/10 ()

Reklama

NikiVai 

všechny recenze uživatele

No to byla ale slátanina :)) Super hororový film pro celou rodinu, to asi ano. Děti to bude bavit, hravé rodiče možná též. Mě to ale nenadchlo, ač to v sobě má humor. Ale já na podobný žánr nejsem. Byl přešlap si to pustit. Táta a dcera bojují proti oživlým halloweenským dekoracím. Táta vše bere vědecky, kdežto dcera věří na všechna ta duchařská stvoření. Kulisy jsou docela fajn. Ale jak říkám, podívaná spíš pro teenage děti. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Pohodový rodinný film. Celkem slušné triky. Humor je spojen zejména s Marlonem a Robem Rigglem. Na závěr slušný cliffhanger. Rozhodně by mi nevadil druhý díl. Městečko Bridge Hollow by se dalo slušně rozvinout. Jeff Wadlow svojí roli zvládá a herce celkem slušně kočíruje. Netflix by mohl nasypat nějaké peníze a rozjet celkem zajímavou sérii. Je to na slušné 3 hvězdy, ale když někdo může dát tomuto filmu klidně odpad, můžu dát v klidu 4. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Průměrnější film, aby člověk v distribuci pohledal. Tady nefunguje nic záporák je trapný a k smíchu a jeho banda poskoků je tak trapná, že je zmlátí několikrát po obě i malé děcka. Wayans šel od Scary movie herecky dole a je smutné, že se snížil k něčemu takovému Kelly Rowland je tam zbytečná úplně a zhruba z 10  pokusů o vtip jen jeden   padne na úrodnou půdu (je to ten s tím kovidem). 20 procent za kostým Scarlet spider z animovaného spidermana into the spiderverse a song Hit the road Jack a 20 za ten vtip. 40 procent ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Když Howard (Marlon Wayans) a Sydney (Priah Ferguson) mluví v autě o tom, jestli byl pavouk skutečný nebo šlo pouze o iluzi, jde si povšimnout narážky – zmíní, že se to šíří jako virus a začalo to u netopýra, což je jasná narážka na covid-19. (griph)

Související novinky

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

04.05.2023

Oceněný scénárista a reklamní režisér Robert Rugan v nedávném podcastu prozradil, že byl najat společností Warner Bros. Pictures, aby napsal nový hraný a animovaný hybridní film o nejslavnější… (více)

Reklama

Reklama