Reklama

Reklama

Bejval sem slavnej

  • Velká Británie I Used to Be Famous
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvacet let po vrcholu kariéry se bývalá hvězda chlapecké kapely seznámí s mladým nadaným bubeníkem a nečekaně dostane druhou šanci se proslavit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vypočítateľná avšak celkom slušne natočená jednohubka, ktorá predovšetkým zaujme celkom dobrým combom (a experimentom) synthu a bubnov. Všetko ostatné (príbeh, jeho vedenie a vývoj charakterov) pola predpokladov a bez nečakaných odobočiek. P.S.: Režijný debut Eddieho Sternberga. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Milý príbeh o vyhasnutej hviezde a autistickom chlapcovi, ktorí sa k sebe nájdu cestu počas náhodného pouličného vystúpenia kdesi v Peckhame. Aj keď to od istého momentu bolo trochu predvídateľné, človek by si iný koniec tohto filmu rozhodne ani neželal, a sympatické duo, ktoré sa navzájom dokázalo bezvýhradne podporiť nemohlo skončiť inak. Takže aj scenár napokon nesklamal. Akurát tej hudby tu bolo pomerne málo, na to že to bol hudobný film. Skôr tu sledujeme vývoj vzťahov hlavných postáv a samozrejme aj vnútorný vývoj postáv (teda predovšetkým postavy oportunistického Vinca). Ale OK, film ma bavil, je to na hrane 3 a 4 hviezd (ale na tie 4 tomu predsa len niečo chýbalo). ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

U hudebních dramedií jsem nejednoukrát byl překvapen vysloveně suprovým zážitkem. Takže i z toho důvodu jsem neváhal a do tohoto filmu se pustil hned, jak jsem ho na Netflixu zahlédl. Výsledek není úplně šokující, ale i tak se na něj příjemně kouká. Emoce jsou sice hodně povrchní a režisér to tady do diváka valí rychlostí závodníka motorsportu, ale ve výsledku pořád platí, že se tu pracuje s hezkým životním příběhem a přátelstvím mezi vyhaslou hvězdou a nemocným klukem. Závěr pak vysloveně hezký. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Melancholická, až skoro depková záležitost, ale ne nepříjemně. Dává možnost vcítit se do člověka, který bejval slavnej a o dvacet let později nemá na večeři. Je o to hledání a znovunalezení sebe sama. Když už to vypadá, že není žádná cesta, ona se nějaká vyloupne. Akorát si myslím, že z tématu šlo vytřískat podstatně víc. Pro bývalé popové hvězdičky je to ale pětková záležitost. ()

Dr.Manhattan 

všechny recenze uživatele

Hudobná feel good drama, pri ktorej od začiatku do konca viete ako skončí, ale vôbec vám to nevadí. Ed Skrein ma potešil. Trocha iná rola v akej sme zvyknutí ho vidieť, ale mne osobne tam veľmi sadol. Začínam ho mať docela rád, len ten spev by mal trocha doladiť, alebo ostať pri rape... poprípade len pri filme :))) Predpokladám, že väčšina čsfdákov ani nevie o tom že začínal v hudobnom priemysle. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama