Reklama

Reklama

Santana: 1982 US Festival

  • USA Santana: Live at the 1982 US Festival
Hudební / Dokumentární
USA, 2018, 68 min

Obsahy(1)

Legendární vystoupení nezaměnitelného kytaristy na festivalu v kalifornském San Bernardinu.. Když slavný kytarista Carlos Santana v roce 1982 přijal nabídku investora Steva Wozniaka na účast v rámci US festivalu, možná ještě netušil, že odehraje strhující koncert, který mnozí z fanoušků budou srovnávat s jeho slavným vystoupením na legendárním Woodstocku v roce 1969. Se svou kapelou naservíroval fanouškům celou řadu svých nejznámějších písní, včetně "Black Magic Woman" nebo "Oye Como Va". Navíc ve skladbě "Incident At Neshabur" jako speciální host vystoupil i legendární klávesista Herbie Hancock. Zajímavým zpestřením koncertu je i aktuální rozhovor s Carlosem Santanou, který se mimo vzpomínek na festival zamýšlí nad svou kariérou, charakteristickým zvukem i kořeny své hudby. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Není to koncert, ale hudební dokument o jednom (skvělém!) koncertu, který se uskutečnil 36 let před vznikem tohoto filmu. -------- V titulcích filmu uvedeno: český i originální název Santana Live At The US Festival. ()

gizi 

všechny recenze uživatele

Dobrý koncert s velmi dobrou hudbou z roku 1982 proložený poznámkami Carlose z roku 2018, které to spíš kazí - trochu tříští kompaktnost koncertu. 75-80%. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Byl jsem kdysi na pěkném koncertě Santany v Praze. Už dlouho o něm nebylo slyšet. Festival má mile zastaralý zvuk. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama