foto

Steve Wozniak

  • nar. 11.8.1950 (66 let)
    San José, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Gotham Cafe

TV seriály

2010 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Obohacení košťálovou zeleninou (S04E02)
2007 Code Monkeys (TV seriál)

Dokumentární

2016 8 Bit Generation: The Commodore Wars
2014 Mobilize
2013 Steve Jobs: Visionary Entrepreneur
80. léta: Dekáda inspirace (TV seriál)
2012 Muži, kteří vybudovali Ameriku (TV seriál)
2011 Codebreaker (TV film)
Steve Jobs: Billion Dollar Hippy (TV film)
Steve Jobs: One Last Thing (TV film)
100 nejlepších vychytávek Stephena Frye (TV seriál)
2010 Virtual Revolution, The (TV seriál)
2007 Hippies (TV film)
2000 Click Online (TV seriál)
1998 Silicon Valley: A 100 Year Renaissance (TV film)
1994 Divy minulosti (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)

TV pořady

2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2011 Piers Morgan Tonight (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Shark Tank (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Kathy Griffin: My Life on the D-List (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
The Colbert Report (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace