Reklama

Reklama

Epizody(9)

Rodina Brobergových v 70. letech opakovaně čelila tragédii, když jejich mladší dceru Jan opakovaně unesl zdánlivě charismatický rodinný „přítel“. (SkyShowtime)

Recenze uživatele YumiOkami k tomuto seriálu (5)

Přítel rodiny (2022) 

peacock vydal další zajímavý true crime seriál. minulý rok byl jeden o candy montgomery, teď je další o jan broberg. jan nebyla vražedkyně, nýbrž oběť. oběť dlouholetého znásilňování a manipulace ze strany blízkého rodinného přítele, se kterým v podstatě měla aférku celá její rodina. robert berchtold byl psychopat a pedofil, jenž dlouhá léta unikal zákonu. tyhle věci se v 70. letech neřešili. mormonská církev jeho zločiny zamlčela a soudy ho neustále propouštěly na svobodu, kde znovu zneužíval důvěru malých holčiček. v seriálu nebyly žádné explicitní scény, nicméně i tak to bylo nechutný. berchtold mohl být jako ted bundy. teď nepřeháním, slyšela jsem ho mluvit u toho soudu a hned mi došlo, jak dokázal všechny nalákat do své pasti. byl to predátor, který věděl, jak využít ostatní lidi ve svůj prospěch. lidé pro něj byli jen loutky. — po estetické stránce byl seriál natočený hezky, i soundtrack se mi moc líbil. herci byli skvělí; hlavně sexy jake lacy (ten jeho úsměv... mňam). kvůli němu a povedenému konci přidávám pátou hvězdičku! ()

Mise (2022) (E02) 

12? tak to je pohoda. ()

Dar řeči (2022) (E03) 

tbh, ten herec, co hraje boba berchtolda je tak sexy, že bych mu taky všechno dovolila. ;) ()

Velký podvodník (2022) (E07) 

samozřejmě, že podle mormonů je ok, když někdo znásilňuje malý holčičky. ale fuj, bylo to hrozný zjištění. ()

Vnější temnota (2022) (E08) 

"How you doin', fellas?" ... brainwashing v praxi. já bych udělala to, že bych jan poslala k terapeutovi, který by jí vysvětlil, co je to psychopat, pedofil, narcista,.. prostě vše, kým je robert berchtold. ()

Reklama

Reklama