Reklama

Reklama

Epizody(8)

Mladá žena z malého appalačském městečka uniká z každodenní rutiny hraním nejmodernějších videoher. Je tak dobrou hráčkou, že dostala nový herní systém k otestování... ale zde na ni čeká překvapení. Simulace dává průchod jejím touhám po poslání, romanci a luxusu v něčem, co se zdá být jen hrou... ale co zároveň ji i její rodinu vystavuje reálnému nebezpečí. (Prime Video)

(více)

Recenze uživatele Sebule k tomuto seriálu (3)

Pilot (2022) (E01) 

Tak tohle je velké překvapení. Neměl jsem tušení, co to je za seriál, tak jsem si to pro srandu pustil... Tempo je od začátku do konce, hlavní hrdinka je stydlivá, ale velice sympatická, to platí i pro jejího bráchu. Má to podle mě výborné scifi prvky, není to nějak překombinované, hudba je taky skvělá. ()

Bonus za empatii (2022) (E02) 

Opět skvělý díl, tempo trochu ustálo a díl začíná představovat všechny věci okolo a podle mě to podařilo naprosto skvěle. Líbí se mi, jak to "cestování časem" není nějak překombinované, jak v některých filmech či seriálech, kdy ani scenáristé sami neví, co píšou. Tady to je podané chytře, že pokud člověk člověk není debil, začne se mu to všechno spojovat, zatím velká spokojenost. ()

Haptický vlek (2022) (E03) 

Určitě zajímavý díl, tempo ustálo a akce taky, což je škoda, protože to bylo dobře rozjeté.... Takový klasický díl, který je v každém seriálu, pohled do historie, trochu seznámení se záporákem, ale vlastně nic moc se tam neděje a příběh se nějak neposouvá. I když má díl hodinu, tak to pěkně ubíhá a taky je okolo všeho hrozně moc otazníků. Taky bych čekal nějakou větší ukázku světa budoucna... Přemýšlel jsem, jestli 3* nebo 4* ale u mě zatím nadšení neupadá a jsem hrozně zvědavej na další díly, takže dneska 4*. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama