Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Flynne a Wilf se společně snaží najít Aelitu. Burton podniká kroky k potlačení nové hrozby. (Prime Video)

Recenze (12)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie žeby príbeh nebol zaujímavý a zaujímavo sa aj nevyvíjal, ale tretí diel je exemplárnou ukážkou toho, ako naťahovať seriál. Dialógy, väčšinou medzi dvoma postavami, sú vždy pekne vypointované a postupne nám príde, o čo komu ide, avšak kým sa k tej pointe dostaneme, ubehne vždy niekoľko minút. Akcia tentokrát absentuje, ak nepočítame malý súboj na konci, čo mi ale vôbec nevadí, skôr som komornejší prístup ocenil. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když úplně pominu příběh, vizuální uchopení a futuristické výjevy, tak hlavně nějaká snaha o zabrnkání si na emocionální strunu zatím vyznívá do prázdna. Celkově značně upovídaný díl s poměrně nezvládnutým tempem, částečně se věnující Wilfovi, který se šťourá ve své minulosti. A není sám, děj se najednou plácá v životě několika postav. Atraktivní vizuál zůstává, ovšem dynamika si šla odpočinout, protože tvůrci měli potřebu vysvětlovat, okecávat a větvit, rozuměj ještě víc se v tom motat. Chválíme sice futuristický Londýn, ale ve výsledku v něm prostě jen jedna, dvě, tři postavy kráčejí. Samotné finále dojem krapet zachraňuje. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalsi serial, kde pocujem kvalitne hudobne kusky. Tentokrat som si spomenul na Sleeping on the Blacktop – od typka menom Colter Wall. Par slusnych "prekaraciech" a i nechutnosti od lokalenho i "buduceho" zaporaka. Holohlava typkyna vyzera na dostojneho protivnika. Plus nejaka ta romantika ako "korenie". Spokojnost. 85% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále se to daří, skloubit zajímavý příběh, sympatické postavy a atraktivní vizuál. Ale tentokrát je to míň Gibson a víc Hollywood. A taky trochu ukecanější, tím pádem míň dynamické...ale pořád dobré. Přestože Gibsonův svět nebývá v knihách tak špinavý a depresivní, jako v případě Dicka, tomutu seriálu by to slušelo. Podobně jako poslední řadě Westworldu. Na druhou stranu ...jsem vděčný, že se někdo tohoto námětu chopil a přišel se slušným scénářem. Nejsem si totiž jistý, že je cílovka milovníků chytrých sci-fi, dostatečně velká, aby se to studiím vyplatilo. Snad tvůrci dostanou prostor, odvyprávět to celé. ()

Sebule 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě zajímavý díl, tempo ustálo a akce taky, což je škoda, protože to bylo dobře rozjeté.... Takový klasický díl, který je v každém seriálu, pohled do historie, trochu seznámení se záporákem, ale vlastně nic moc se tam neděje a příběh se nějak neposouvá. I když má díl hodinu, tak to pěkně ubíhá a taky je okolo všeho hrozně moc otazníků. Taky bych čekal nějakou větší ukázku světa budoucna... Přemýšlel jsem, jestli 3* nebo 4* ale u mě zatím nadšení neupadá a jsem hrozně zvědavej na další díly, takže dneska 4*. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama