Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šmardova mladická invence zcela ovládla studio. Cyril říká skutečné vtipy a z Radčina slam-poetry pokusu je dokonce první televizní virál! Před nemocnicí, kam chodí tajně žebrat cigarety, narazí Mirek na bývalého bezdomovce Luboše a popijí spolu na lavičce něco vína. Opilý Mirek pak podepisuje revers a vrací se domů. Šmarda má od té chvíle novou spolubydlící. Mirek ale samotu doslova nezvládá a stěhuje se k Radce. Plíhal požaduje od Mirka ukončenou neschopenku. V nemocnici si ji ale Mirek nevyzvedne. (Česká televize)

(více)

Recenze (24)

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bývalý bezďák, dnes padělatel Luboš zase perlí(vynikající R.Slovák), stejně jako Šmarda(V.Hrabák) a samozřejmě Johana plus Cyril, Radka a Mirek a kuchař v Dobrém ránu(Slávek Bílský). Zato M.Bendig je jako obvykle příšerný (např. v tv-seriálu Lynč nebo filmu BANGER) - prostě neumí hrát, je to amatér dobrý tak možná pro venkovské ochotnické divadlo .... . ***2.díl je na webu Č.televize : ČT 1, pondělí 15.1.2024, 21.15 . ()

Takaru 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál nádherně uzrál. První sérii jsem si zamiloval, dva nové díly této druhé řady jsou ale ještě o level výš. Pořádná dávka nekorektního humoru, cikán chce hrát žida v koncentráku, jeden potutelný vtípek za druhým, ale hlavně neskutečně dospělý nadhled a žádná prázdná hluchá místa. Ten nejlepší lék na dnešní společenskou nákazu zasranou ultrakorektností a sebemrskačským všude přítomným kokotismem. Skvělá záležitost pro odpočinek a uvolnění stresu. Pět plných zářivých. Těším se, co bude dál. PS: Johana tuze sexy camel toe. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevim, jestli to tvůrci s Mirkem při tohle vývoji děje vymysleli dobře. Takhle v něm nevidim moc humorného potenciálu do dalších dílů a je možný, že se z něj stane taková ta postava, kdy tvůrci neví co s ní, tak jdou od jednoho extrému k druhému. Ale uvidíme...Plus by to teda chtělo, aby Johana nebyla tak nesnesitelná megera, jako byla tady. Do čistého průměru to tak zachraňuje Radka a její chvilka poezie a Bendig se svojí kulturní vložkou o hereckých tužbách, což by také jediná výraznější vsuvka v rámci většího množství hostujících hvězd, kdy u ostatních to bylo podobné jako v díle ze StarDance, tedy že se jen mihly, ale účel nijaký... ()

Pepi74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věděl jsem, že první dí nasadil laťku hodně vysoko ale takovýto propad jsem nečekal. Díl o tom jestli ona s ním bude bydlet, jestli ten bude bydlet s ní... Jediný fór je, že chvílemi příčetný a chvílemi nepříčetný režisér spí u sousedů. Děti jely domů samy...a? Ta jedna hvězda je za Borka a to ještě s odřenýma ušima. Velké zklamání! ()

Heso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší než první díl. Trochu se obávám, aby Mirek děj spíš nebrdzil, vše je u něj poměrně předvídatelné. Čas ukáže, jestli jeho návrat byl tou správnou volbou. Šmardík je postava vtipná sama o sobě, ještě víc v kombinaci s Johanou. Cyril, který by ten děj mohl potahat, bohužel dostává minimum prostoru. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama