Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Počasí se úplně zblázní a cestující i zaměstnanci letiště jsou odsouzení strávit posledních pár hodin před Vánocemi společně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Další vánoční série - už klidně můžu říct - od mého oblíbeného tvůrce. Letiště, Vánoce a několik méně či více zajímavých příběhů naprosto stačí k tomu, aby se člověk na pár hodin odreagoval a zapomněl na všechny tlaky kolem. Nebudu tu házet superlativy, ani z toho dělat nezapomenutelné veledílo, ale stejně je to pro mě letos vánoční objev roku. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby nestačilo, že si z olympijských her vozí víc medailí, než zbytek světa dohromady…Trochu jsem to hodnocení zaokrouhlil, ale tohle pro mě bylo tak nečekaný překvapení, že jim tu epidemii vánočních zázraků, jíž nelze v žádném případě uniknout, rád a s dojetím odpouštím. Letos už jsem to psal u filmu Prázdniny- roky čekám na pocity, které ve mně kdysi vyvolala Láska nebeská a Veselým vánicím se to téměř podařilo- je to fakt neobyčejně milý, citlivý a v tom nejlepším slova smyslu vánoční. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemné norské překvapení letošních Vánoc. Norové tu totiž v šesti dílech proplétají příběhy různých lidí na letišti v Oslu, které zastavilo lety vlivem aktuální vánici. Ze začátku jsem bojoval s některými postavami, které mě pro svojí aroganci hrozně rozčilovaly. Postupem času se to ale ani moc nezlepšilo a až poslední dva díly těm všem jednotlivým příběhům začaly dávat trošku řád, ucelovat ten děj a spojovat příběhy různých postav, které byste na první dobrou nečekali, že budou patřit k sobě. Hodně to připomíná Lásku nebeskou, ale přitom je to hodně realističtější, vážnější, místy i smutnější. Prostě skandinávské ve všech ohledech. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Rozmary matky přírody uvězní těsně před vánoci skupinku lidí na letišti v Oslu….asi je jasné, co nám Ježíšek nadělí. Ten našel lásku, ten sám sebe, ten změnil pohled na svět a ten na svůj život… průhledné, jako čerstvě umytá výloha. Per-Olav Sørensen však tohle přeslazené cukroví umí dávkovat. Přirozeně, citlivě, lidsky. Když využívá vánoční svátky, tak nijak kýčovitě. Když pracuje s emocemi, tak netlačí na pilu. Ani jedna postava či její story není na obtíž, všichni dělají, to co jim jde nejlépe a co je nejlepší pro diváka. V kombinaci sváteční volno-nemoc, splnily Veselé vánice přesně to, co měly a já je zkonzumoval, dalo by se říct, na jeden zátah. ()

kolda1990 

všechny recenze uživatele

Milá, dramatická, veselá, smutná, dojemná norská "konverzačka" z uzavřeného letiště v Oslo. Různí lidí, z různých koutů Země se tu zaseknou a začnou se mezi nimi proplétat různé osudy. Milovníci severu poznají rukopis a jistě to ocení. Skvěle napsáno i zahráno. Vánoční atmosféra z toho dýchala, ale ne nijak kýčovitě, ale prostě tak nějak lidsky. Rád jsem se nechal dojímat a asi 4x k slzám:) a to Vánoce nijak neprožívám, ale je fakt, že je to (byla) důležitá událost pro většinu z nás. PS: Skarsgårdovi klobouček dolů, tomu říkám herecká rodina:) ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama