Reklama

Reklama

Sázka na teambuilding

  • Rumunsko Teambuilding
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenhle tým prý brzo nahradí umělá inteligence, a jeho nový šéf Emil se proto vsadí se svým nadřízeným. Když letos na teambuildingu vyhrají, nikdo z nich o práci nepřijde. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Ze zvědavosti sem si po českém teambuildingu dal ten původní rumunský a i když je česká verze prakticky kopií 1:1 tak mi originál vůbec nesednul a na rozdíl od české mutace mi nepřišel vůbec vtipný…zvláštní…40% ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Rumunská blbina, ktorá sa hrá na akúsi firemnú teambuildingovú akciu v štýle najzvrátenejších teenage movies ever. Nesedí to ku koncepcii filmu, obsahovo ma to minulo a herecké výkony boli tak tragické, že radšej nekomentujem. Proste strata času a dve hviezdy za pár dobrých momentov, ktoré ale boli aj tak podpriemerné v rámci žánru. 35 % ()

Reklama

charles3 

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se na to jen díky následující české předělávce a dostupnosti na Netflixu. Na Rumuny ucházející. Objektivně 50 %, ale vzhledem k tomu, že jsem jak pracoval na call centru, tak se také zúčastnil (u jiné firmy) jednoho teambuildingu, zaokrouhluji nahoru. A u českého remaku jsem zvědavý na zpodobnění toho týmu z Brna :-) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo vcelku fajn a originálne, takže podľa mňa vcelku dobrý potenciál, na ktorom by sa dalo aj stavať. Ale to by sa nemohlo zvrhnúť do takej priblblej komédie, ktorá postráda akýkoľvek racionálny a slušný prúd deja. Úplne zbytočné zveličovanie, sexistické maniére, a bohužiaľ, aj humor na veľmi infantílnej úrovni. Zopár vydarených hlášok by sa tu našlo, ale inak vysoko zaostalo za svojimi možnosťami. 1* ()

Reklama

Reklama