Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nelegální obchod s kradenými archeologickými památkami z Ukrajiny vede ke dvěma vraždám. Oba zavraždění byli do šmeliny se zlatými skythskými šperky nějakým způsobem zapleteni a jako hlavní podezřelý se v centru vyšetřování ocitá Janin přítel, fotograf Vojta Plouhar. Zoufalá Jana neví, zda věřit svému srdci, či nevyvratitelným indiciím. (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

baddass01 odpad!

všechny recenze uživatele

Rusáci sem, rusáci tam, rusáci všude, kde se podívám. Nechcete jít s tou politickou agitkou do prdele ? Nejvíc pobavil Dejdar s blábolem, že na Krymu se děly zvěrstva. :DD To si nějak popletli soudruzi s Donbasem, cca 7 let ostřelovaným ukáčkama, ne ? ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle názvu jsem čekal něco o ukradených archeologických památkách, ačkoliv podobné téma se nedávno v seriálu už objevilo (náhrdelník), ale tentokrát se kopírovalo zas téma, jak to ti chudáci Ukrajinci mají těžké. A znovu je v tom něčí příbuzný, známý, a dokonce je obviněn! No ne. A scénář asi zas psal jiný ghost writer, neb nic o Anežce, nic o synkovi Hány a jeho starší lásce, to asi zas příště, až nastoupí ten jiný ghost writer. Myslel jsem, že aspoň ta piva na Vyšehradě mne zabaví, ale nakonec ne až tak, když jsem si vybavil ceny z poslední doby. Jo, a pokud jde o případ, vrah je zasejc evidentní, jen se tam dvakrát mihne, to už je prokletí tohoto seriálu. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama