Reklama

Reklama

Alibi na klíč: Den D

  • Francie Alibi.com 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hlavní hrdina Greg měl se svými kumpány agenturu na výrobu alibi. Záletníkům a každému, kdo zrovna nechtěl říct pravdu, připravili alibi ušité přesně na míru. Jenže se zamiloval a svojí přítelkyni slíbil, že nebude lhát ani ke lžím dopomáhat někomu jinému. Jeho život dostal řád a klid, dokonce až příliš. Ne však na dlouho! Greg se rozhodne požádat svou dívku snů o ruku, ovšem její láskyplné „ano“ má jednu podmínku. V jejich Den D chce konečně poznat Gregovy rodiče. Jenže jeho otec je podvodník a kriminálník, matka hvězdou erotických filmů, navíc jsou rozvedení a nesnáší se. Tahle smrtící kombinace má sílu zničit celou svatbu i přilehlé okolí. Greg proto musí s kamarády ještě naposledy oživit agenturu a pro poslední alibi najít falešné rodiče. Plán vychází přesně do té chvíle, než se objeví ti skuteční. Nastává panika, rychle je potřeba najmout falešnou nevěstu a souběžně s jednou svatbou je nutné uspořádat i druhou svatbu v sousedově domě. Následná lavina karambolů, malérů a zvratů nedá postavám ani divákům vydechnout. Skutečný Den D! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (85)

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Týhle bandě kreténů není nic svatý. První Alibi.com byla celkem fajn zábava, ale to mohla být náhoda. Pak jsem z nudy nakoukal vše od Lacheaua, Boudaliho a tý jejich party a fakt se dost bavil. Ale že si u Dnu D smíchy cvrknu, to jsem nečekal. Velký naděje francouzský komedie a za mě rozhodně komedie roku! ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Jak můžou být Philippe Lachau a jeho parta tak moc skvělí! Je to rok od Super-blba jehož kadence gagů mi přišla naprosto geniální a tenhle režisér, herec a scénarista se u mě dostával na piedestal nejlepších komediálních tvůrců současnosti… O rok později přijde s tímhle. Pokračování jejich nejúspěšnějšího filmu je snad ještě nabušenější, šílenější a vtipnější než jednička. Tohle je ten typ filmů, co si pustit s přáteli. Neskutečný talent, neskutečná porce nápadů. Díky za to! Další film očekávám s největším možným natěšením. Komedie roku! Gag z liskáním prdele nahého otce mě normálně vyhrklo slzy do očí. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Svieža komédia, plná humoru s dosť predvídateľným scenárom. Jednotka mi samozrejme prišla o triedu nápaditejšia. V dvojke aj tá hlavná zápletka bola dosť neoriginálna. Samotný dej bol však vtipný, stopáž sa zbytočne nenaťahovala, takže hodnotenie je jasné ako facka. Ten záver bol akurát do komédie, v trochu vážnejšom filme by som mal tóóóľko otázok. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Po šesti letech, ale i tak tvůrci zachovali ducha předešlého filmu a absurditu scének vybrousili do pomyslného vrcholku. Smáli jsme se v kině doslova od první minuty a už nás nic nezastavilo, až si myslím, že jsme rušili ostatní. Ono to ale nešlo držet v sobě a zachovat etiketu, když vám tam lítají bišonci na dronech, sousedi strojí tu samou svatbu, Alibi mají pobočku v Marakeši, no a členové této společnosti jsou prostě odborníci v pravém slova smyslu. Škoda, že takovou komedii člověk objeví jednou za 3 roky, tohle je přesný důvod proč člověk na film jde. Jestli Phillipe a Elodie chtějí člověka na hodinu a půl rozveselit a poslat do kolen, u mě bodují na plné čáře. Merci a zítra na chmel do Loun. ()

mclenin 

všechny recenze uživatele

Francúzi tie komédie vedia a partička okolo Philippe Lacheaua obzvlášť. Opäť sa stretávame so starými známymi tvárami, ktoré sa ocitnú v bizarných situáciách plynúcich z nelogických a hlúpych rozhodnutí, a tomu zodpovedá aj úroveň servírovaného humoru, ktorý je síce z kategórie tých lacných, avšak rozhodne zabaví. Pozerané v partii kamarátov niektoré scény vyvolali doslova salvy smiechu a slzy v očiach. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa v parížskom regióne, pričom tri dni sa natáčalo aj v Maroku. Natáčanie prebiehalo od 13. mája 2022 do 23. júla 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama