Reklama

Reklama

Divoký je vítr

  • Jihoafrická republika Wild Is the Wind
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva zkorumpovaní policisti vyšetřují brutální vraždu mladé holky a napjatá atmosféra v tomhle rasově segregovaném městečku se přitom vyhrotí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Jsem ten, kdo zná JAR před tím, než zvítězili "Ti správní". Tenhle film ukazuje, jak to tam vůbec není v pořádku a nebude dalších 100 let. Tohle "míchání ras" násilnou cestou k míru a soužití nevede a nepovede. To film ukázal skvěle. Také nám předvedl výborné herce, kameru i střih a rozhodně zápletka byla výborně postavená, byť konec byl předvídatelný. A v mnoha směrech stejně tak nešťastný, jakým se život v JAR pro obě rasy stal. (Kdo tam krade nejvíce? Politici? jako všude..) Rozhodně stojí film za vidění a dávám 70%, protože v záplavě odporných politicko-korektních lží tohle bylo upřímné, syrové i surové a pravdu je nutné si říkat. Jen tak je možné někdy něco zlepšit. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Beloškovia bijú černoškov a černoškovia bijú beloškov... Že ich to ešte baví. Zvlášť v Juhoafrickej republike. Neviem, čo to tam hatlali, nerozumela som ani hovno, ale keby nehovorili asi desiatimi pridrbanými jazykmi, tak by si možno rozumeli a prestali sa mlátiť. Kriminálka výborná, môžem vytknúť iba niektoré pridlhé a sentimentálne scény. Inak aj téma - rasová nerovnosť, je už otravná ako mucha v zime, ale inak super dej. ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

skrze počáteční rozpaky, se z tohoto vyklubal docela fajn napínák, kde všichni řežou všechny, přechcávaj se černý přes bílý, je to dostatečně gulášovitý a zároveň lehoulince vygradovaný ke konečně závěrečnýmu fajtu, kde pravda a láska nakope prdel lži a nenávisti. Snad ještě kdyby k tomu hráli Die Antwort a nemá to chybku. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Rovnaký shit ako Shitflix ponúka od svojho vzniku, zlú bubu biely ujovia policajti, celkovo zlý belosi, zločinci ktorý sú obeťami a chudáci utláčaný afroamerický nadľudia. Ako kriminálka to nie je vôbec zlé, jazyk nemá chybu ale oveľa viac priestoru mohol dostať hlavný záporák, jeho výkon nemal chybu. Naopak tak trápny komparz ako pri akože rasových nepokojoch sa len tak hneď nevidí... ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT: Prekvapilo, má to síce pomalšie tempo ale vôbec to nie je na škodu a odsýpalo to za mňa fajnovo. Akurát škoda, že už na začiatku sme vedeli kto je vrahom, a tak to proste nemalo ten moment prekvapenia, za to * strhávam avšak príjemne potešilo, že síce hrdina zvíťazil, tak ho to stálo život. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno