Reklama

Reklama

Pepsi, tak co bude s tou stíhačkou?

(seriál)
  • USA Pepsi, Where's My Jet?
Trailer
USA, 2022, 2 h 38 min (Minutáž: 37–43 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Pepsi spustí velkou soutěž a dvacetiletý mladík se rozhodne vyhrát hlavní cenu, kterou je stíhačka! Tenhle souboj Davida s Goliášem pak skončí u soudu a vstoupí do dějin. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh, který byl hodně o odhodlání a trpělivosti a odříkání se - dostat nabídku na pomalu milion dolarů, když to necháte být? Hmm..Nicméně - já jsem věřila, že tu stíhačku dostane...Rozpoutalo to obrovské další příběhy a odkrylo to činy, které Pepsi dělá, ale hlavně, že oni z toho tržby měli a Pesi se prodávala, že? Za mě sviňárna ;) Co mě na to pobavilo nejvíc byl ten týpek s energií, nádorem na mozku, se skvělým přístupem k životu! ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Netradiční dokument, který pojatý s lehkostí i vtipem. Určitě to mohlo být kratší, bolo zde i hodně osobních věcí protagonistů. Poslední díl ohledně případu z Filipín byl hodně zajímavý a vůbec jsem o něm netušil. Zajímalo by mě jak by to dopadlo u nás v našem právním systému, ale tuším že by se zamázlo hned v prvním líčení. Ale Amerika je bizár i jak zmiňovali ten případ s kafem. Hodnocení: 73/100. ()

Reklama

knoxvile 

všechny recenze uživatele

Tohle je jedna z věcí, která děla Ameriku Amerikou. Země neomezených možností. I přes to, že to byla očividná blbost, měla to Pepsi lépe zahrát a nabídnout solidní vyrovnání - zaplatit tak za svojí "drobnou" chybu v reklamě. Souhlasím s ostatními, kdyby měl tenhle "dokument" 2 díly, tak by to bohatě stačilo a mělo by to i lepší celkové hodnocení.  P.S.  Osobně mám z colových nápojů nejradši Dr. Peppera ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo ovšem výborný ! Co když jako mladý vysokoškolák splníte jasné podmínky v reklamě o získání stíhačky Harrier, ale velký korporát se začne ihned cukat a vše popírat ? Dokonalá ukázka boje Davida a Goliáše. Po celou dobu je to dobře živý, energický a taky zábavný. Navíc kratší epizody než jak jsme zvyklí. Prostě super, maximální spokojenost a povědomí o případu, o kterém jsem nikdy neslyšel. ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřitelný příběh, kdy si hlavní protagonista (tehdejší student) usmyslí, že od Pepsi získá stíhačku, kterou slibovali v reklamě. Hodně slibný rozjezd vrcholí druhým dílem, kde Pepsi dotyčnému nabízí dokonce milion dolarů výměnou za to, že jim dá s Harrierem pokoj. Následně už vše směřuje k soudu a celá sága notně ztrácí na zajímavosti, takže scénáristické nůžky by zde zajisté našly své uplatnění. Je to ale netflixovská šílenost v tom lepším slova smyslu. Zde dokonale může Netfilx využít své velikosti a je tak schopný dostat podobně praštěné historky až k vám do obýváku. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama