Reklama

Reklama

Pepsi, tak co bude s tou stíhačkou?

(seriál)
  • USA Pepsi, Where's My Jet?
Trailer
USA, 2022, 2 h 38 min (Minutáž: 37–43 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Pepsi spustí velkou soutěž a dvacetiletý mladík se rozhodne vyhrát hlavní cenu, kterou je stíhačka! Tenhle souboj Davida s Goliášem pak skončí u soudu a vstoupí do dějin. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

celticek 

všechny recenze uživatele

Dobře zpracovaný dokument. Nikdy jsem o tom případu neslyšel, takže mě to dost pobavilo. Zajímavější je ovšem přátelství mezi dvěma hlavními aktéry než konečný verdikt, který opravdu nechápu. Pepsi to posrala a měla za to zaplatit - nabídnuté vyrovnání byl výsměch. Borec měl koule, že do toho šel. Pro nás obyčejné mravenečky je to znovu zdvižený prst - nehrajte si s velkými korporacemi! A právě proto se to dít musí. Nebo vám přijde normální, že ženská dostane 2.9 miliónu za to, že její káva je příliš horká a tady v tomto případě chlap ostrouhá? Nonsens. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Dokument o tom, jak si typek z JůEsEj koupil body, za který měl dostat stíhačku, nedostal ji a ani nikdy nedostane. Že jsou Američani tupí je jedna věc (z obou stran, 1) jak debilní musí člověk být aby si myslel že dostane stíhačku a 2) jak debilní musí PR tým Pepsi být, aby nedal do reklamy upozornění?), ale že se někdo pustí do boje proti takové frančíze jako je Pepsi, je už do nebe volající. Do toho to Netflix pojal po svém, s humorem jeho vlastním. Jediné, co se z toho divák dozví je, že jsou lidi kurvy. Ale to už pozorný dívák dávno ví a proto to nehodnotí lépe než 3* a.k.a 50% ()

Reklama

tomino28 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřitelný příběh, kdy si hlavní protagonista (tehdejší student) usmyslí, že od Pepsi získá stíhačku, kterou slibovali v reklamě. Hodně slibný rozjezd vrcholí druhým dílem, kde Pepsi dotyčnému nabízí dokonce milion dolarů výměnou za to, že jim dá s Harrierem pokoj. Následně už vše směřuje k soudu a celá sága notně ztrácí na zajímavosti, takže scénáristické nůžky by zde zajisté našly své uplatnění. Je to ale netflixovská šílenost v tom lepším slova smyslu. Zde dokonale může Netfilx využít své velikosti a je tak schopný dostat podobně praštěné historky až k vám do obýváku. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Netradiční dokument, který pojatý s lehkostí i vtipem. Určitě to mohlo být kratší, bolo zde i hodně osobních věcí protagonistů. Poslední díl ohledně případu z Filipín byl hodně zajímavý a vůbec jsem o něm netušil. Zajímalo by mě jak by to dopadlo u nás v našem právním systému, ale tuším že by se zamázlo hned v prvním líčení. Ale Amerika je bizár i jak zmiňovali ten případ s kafem. Hodnocení: 73/100. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh o válce Col není jako každý druhý ačkoli je vlastně triviální jako nízkokalorická Pepsi. O zbožňování celebrit koncem 80. a v 90. letech. Kope se hlouběji a hlouběji , aby se došlo k jádru toho, proč existují falešné reklamy. Příběh je triviální, hloupý, lehký, agilní, plný nostalgie po devadesátkách. S tónem skutečného kriminálního činu. Pohádka o společnostech, které se zoufale snaží získat srdce konzumentů. Klidně by stačily jen dva díly. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno