Reklama

Reklama

Ve chvíli, kdy se probudíš mrtvý

  • USA The Minute You Wake up Dead (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Makléř v malém jižanském městečku se zaplete do pojistného podvodu, který vede k několika vraždám. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (5)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Neobyčejně líný a pomalý TV film. Naprostou většinu času tam prochodí a prokecají nějací nounejmi. Do zbytku střílí tvůrci jeden twist za druhým, aby to nebyla úplná sračka. Alo jo, dalo se tím proklikat. Nenadchne a ani neuspokojí. ↘️ 31% ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Drama o normálních lidech z amerického maloměsta, kteří jdou za penězi doslova přes mrtvoly a podíl pro ně není dost nikdy dost velký. V hlavních rolích Jaimie Alexander a Cole Hauser, oba hrají výborně, i když jde o herce známé spíše z vedlejších rolí a seriálů. Žádná velká výprava, ale dobře napsaný scénář a zajímavé zvraty. Mile překvapilo. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Ach jo, jak je možný že téměř devadesátiletý šerif může ještě vykonávat svůj úřad? Dobře zapomenu na to, protože mám Freemana rád. Ale velice rád zapomenu i na tenhle film, který je nudný a překombinovaný, až to bolí. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ve filmu je asi 56 zvratů. Celý to ovšem jede v překotným módu, takže vlastně ani nepodchytíte, proč tohle Mailer natočil. Vymahači dluhů jsou tady máničky a burani. Freeman je tady na hovno, a ještě asi 35 minut. Prostě to nedává žádnej smysl. Kokotinka na entou. 20%. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Levné zpracování typického televizního filmu mně zde vůbec nevadilo. Samotný vývoj filmu mě zaujal a byl jsem zvědav, jak to vše dopadne a několik nečekaných zvratů jen příjemně překvapilo, neboť jsem to nečekal a proto hodnotím výše. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste Canton v americkom štáte Mississippi. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama