Reklama

Reklama

Ve chvíli, kdy se probudíš mrtvý

  • USA The Minute You Wake up Dead (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Makléř v malém jižanském městečku se zaplete do pojistného podvodu, který vede k několika vraždám. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (5)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Neobyčejně líný a pomalý TV film. Naprostou většinu času tam prochodí a prokecají nějací nounejmi. Do zbytku střílí tvůrci jeden twist za druhým, aby to nebyla úplná sračka. Alo jo, dalo se tím proklikat. Nenadchne a ani neuspokojí. ↘️ 31% ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Levné zpracování typického televizního filmu mně zde vůbec nevadilo. Samotný vývoj filmu mě zaujal a byl jsem zvědav, jak to vše dopadne a několik nečekaných zvratů jen příjemně překvapilo, neboť jsem to nečekal a proto hodnotím výše. ()

Reklama

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Drama o normálních lidech z amerického maloměsta, kteří jdou za penězi doslova přes mrtvoly a podíl pro ně není dost nikdy dost velký. V hlavních rolích Jaimie Alexander a Cole Hauser, oba hrají výborně, i když jde o herce známé spíše z vedlejších rolí a seriálů. Žádná velká výprava, ale dobře napsaný scénář a zajímavé zvraty. Mile překvapilo. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ve filmu je asi 56 zvratů. Celý to ovšem jede v překotným módu, takže vlastně ani nepodchytíte, proč tohle Mailer natočil. Vymahači dluhů jsou tady máničky a burani. Freeman je tady na hovno, a ještě asi 35 minut. Prostě to nedává žádnej smysl. Kokotinka na entou. 20%. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Ach jo, jak je možný že téměř devadesátiletý šerif může ještě vykonávat svůj úřad? Dobře zapomenu na to, protože mám Freemana rád. Ale velice rád zapomenu i na tenhle film, který je nudný a překombinovaný, až to bolí. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste Canton v americkom štáte Mississippi. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama