Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Rogera Sharpa (Mike Faist), mladého muže ze Středozápadu, který v New Yorku zrušil 35 let starý zákaz používání hracích automatů. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Tranda 

všechny recenze uživatele

Fajnový feel-good film, který se na nic nehraje, a chce být přesně tím co chce být, bez vážnějšího či přetaženého zdramatizování. Jediná výtka filmu je to, že jede až moc na jistotu, myslím, že by i filmu slušelo kreativnější a propracovanější scénář, ale na debut to nejspíš stačí a já se docela bavil. I když se zdá, že se film věnuje o pinballu, a taky by mělo, tak je to podle mě v zárodku výborný rom-com o dvou sympatických lidech. 7/10 ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie o něčem, o čem by mě nikdy nenapadlo, že je možné natočit film. O pinballu. Kníry Rogera Sharpa v podání Mike Faista mě budou ve snech strašit asi dlouho, jak si někdo může na xichtě dobrovolně vypěstovat takovou zrůdnost?! Ale to jsem se malinko sidetrackoval. Vlastně je to taková odpočinková záležitost, která ani přes krátkou stopáž nikam nespěchá a trošku jí vázne dramaturgie, takže jsem chtěl dát tři, jenže tím jsem srazil zdejší hodnocení na modrých 69 %! Takže dávám čtyři (slabé jako čaj) a film zůstává v zářivě červených 70 %. ()

Reklama

exe. 

všechny recenze uživatele

Príbeh celkom v pohode, herci tiež a celkom dobrý, jednoduchý príbeh o mužovi, ktorý sa rozhodol, že zruší zákaz požívania automatov. Film má celkom good vibe, milý, vtipný, ktorý má svoje čaro a oplatí sa ho aspoň raz vidieť. A taktiež chválim aj to, že tam tvorcovia dali aj niečo z histórie pinballu. Pohodová jednohubka, veľmi  podobná filmu Tetris, avšak Tetris dokázal z toho vymačkať trochu viac a bol zaujímavejší. Na sobotňajší večer to však úplne stačí. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po Tetrise tu máme aj film o Pinballe. Príbeh o "záchrancovi pinballu" Rogerovi Sharpovi bol síce fajn, ale mám pocit, že dejovo by to kľudne poňal aj 40-50 minútový film. Bolo tu príliš veľa balastu, ktorý bol síce vyplnený epicky, no na celkový príbeh to nemalo vôbec žiadny vplyv. Zakázať pinball ako súčasť boju proti hazardu je fakt úsmevné, keďže v pinballe sa vlastne nedá nič vyhrať a skutočne je to hra na zlepšenie šikovnosti a senzuality. Herecky to bolo vydarené, Mike Faist ma v úlohe Rogera bavil. Film ako taký sa však na Tetris až tak nechytal. Slabšie 3* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„KULIČKA JE NEVYZPYTATELNÁ…“  Vyprávění o tom, kterak pan Sharp… je vlastně dost obšírný. Vypráví tam o svým životě, lásce… a jelikož jsou ty postavy celkem fajn, nenudí to. No a sem tam něco z historie pinballu. Asi z toho tvůrci vymáčkli maximum. Ovšem Tetris… to je jiná liga.  ///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Ve 40 letech minulýho století, postavil hru mimo zákon newyorský starosta Fiorell La Guardia. Tvrdil, že hra je o náhodě a ne dovednosti, a tedy hazardní hrou. Hru následně zakázala většina velkých měst. Díky aktivitě novináře a pinballovýho mága Rogera Sharpeho, byl v New Yorku zákaz zrušen v roce 1976. 2.) Sharp v roce 1977 napsal knihu Pinbal!. 4.) Thx za titule „num71“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

Reklama