Reklama

Reklama

Lela show

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2022, 45 min

Účinkují:

Lela Ceterová (moderátor)

Obsahy(1)

Humorná Talkshow Influecerky s Influencerma, Originální show Lely Vémoly a jejích hostů. (TV Barrandov)

Recenze (13)

KeyserSoze78 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ledacos, ale tohle je síla. Napadá mě jediné slovo, které přesně vystihuje tuhle kravinu - BIZÁR. Stupidní obsah, umělá Lela s obrovskými rty vypadá srandovně 😅😅😅.  Nedá se na to dívat... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

A to nejsem nijak zaujatý, ale fakt ne. Na Lelu se nadá koukat a už vůbec jí nejde poslouchat. Prázdní lidé, kteří nemají obyčejnému člověku co předat a tak se ptám, komu je vlastně tahle talk-show určená? Od třetiřadých celebrit pro třetiřadé celebrity? ()

JerryMalfoy97 odpad!

všechny recenze uživatele

Nové dno televize Barrandov. A to sem si naivně myslel, že už po Agátě Jaromíra Soukupa víc klesnout nejde.. omyl. Jde to. Jako fakt nechápu z jakého důvodu tahle bizarní podívaná vznikla a koho to jako vůbec sakra napadlo? Show kterou uvádí umělohmotná entita, jejíž charakter a moderátorské schopnosti se rovnají chlebu pomazaným máslem. Výběr hostů mi přijde jako návštěva ze zvláštní školy, alespoň si s Lelou rozumí, že jo. 0% ()

oskiii

všechny recenze uživatele

Mentálně a morálně retardovaný fighter Jarda chce kamarádit s jednoduchým fighterem Karlem “kličkem”…a tak jeho plastové figuríně vytvořil čas ve vysílání. ()

scarlet odpad!

všechny recenze uživatele

Blbečkové, kteří absolutně nemají co říct, tlachají o blbinách. Lela vypadá tak příšerně, ze mi běhá mráz po zádech. ()

Nephi

všechny recenze uživatele

Nechápu. Jediný důvod, proč se na to koukat, byly ty kozy. A oni vždy před ní narafičili kýbl s kytkama, nebo to zabírali ze špatného úhlu. Promarněná šance. ()

Reklama

Reklama