Reklama

Reklama

Manželství na body

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V manželství to těmhle dvěma zrovna neklape, a tak začnou používat zábavnou aplikaci, která je odměňuje za dobré skutky. Jenže do toho spadnou až po uši. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Bohužel se jedná o nezáživný film komedií bych to ani nenazýval jelikož jsem se nezasmál a romantické to taky není jelikož vše co se děje je z vypočítavosti ne z lásky. Chlápek s ženskou mají problémy ve vztahu tak navštíví firmu co se tím zabývá ta jim dá hodinky kde po 30 dní získávají body za to, že udělají něco pro toho  druhého. On chce jet s kamarády na soutěž ve vaření na což potřebuje 1000 bodů a nechce jí to říkat ona chce jít s kámoškou do Indie tak soutěží kdo dosáhne dříve 1000 bodů . Na konci se rozejdou a pak udobří.  P.s. ten kluk ten basketbalový míč ani neuzvedl proč ho teda nechaly hrát ? P.s. 2 ona dostala body za trojku ačkoliv  žádná trojka nebyla tudiž se jí to mělo odečíst to samé mu za fingované přepadení 40 procent ()

Pignon 

všechny recenze uživatele

Film natočený podle Gausovy křivky. Zhruba uprostřed hledejte 15-20 nejsilnějších minut. Co jsem si dnes přál, to mi Netflix nadělil…. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Výborný a originálny námet, na ktorom sa dala postaviť naozaj vydarená komédia. Som rád, že potenciál nezostal nevyužitý a Argentína prostredníctvom Netflixu priniesla tento fajn film. Princíp je v podstate jednoduchý - za každý dobrý skutok vo vzťahu dostane aktér odmenu v podobe bodov, ktoré následne môže minúť na nejaké materiálne pôžitky. Prima námet na komédiu, ktorá sa však postupne rozvíja do vzťahovej drámy, a prichádza s prekvapujúcim záverom. Zaslúžené 4* ()

Galerie (105)

Reklama

Reklama