Reklama

Reklama

Vánoce na place

  • USA A Hollywood Christmas
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka Jessica je proslulá svými vánočními klasikami. Když se na place objeví výkonný ředitel televize Christopher a vyhrožuje, že zastaví natáčení, Jessica se ze všech sil snaží svůj nový film zachránit. Sama v něm totiž žije! (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický Hallmark story vo Vianočných šatách, ktoré majú logo HBO. V danom žánru sa určite nájdu aj lepšie kúsky. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pro fanousky techto televiznich filmu je to grandiozni zvlaste kdyz herecke vykony jsou povedene. Take pro fanousky multykulty ideologie i kdyz hrdina by mel jednodussi, kdyby si zajel pro nevestu do Ciny. Ale chybi vanocni magie,  ktera by vse dala dohromady. ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Je to poněkud slabší, ale nevadí. Vánoční filmy se prostě musí hodnotit s rezervou a někdy dost velkou. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Klasická televizní vánoční oddychovka, která nabízí dva vánoční romantické filmy v jednom a k tomu zábavnou hříčkou, která je současně obhajobou sladké naivity vánočních filmů i parodií, která si hned v několika rovinách utahuje z tradičních atributů i zažitých klišé vánočních romantických filmů. Takže ano, je to levné, televizně papundeklové, herecky ochotnické, ale současně pro diváka příznivě nakloněného a v žánru poučeného i nečekaně zábavné a osvěžující. V kategorii vánočních televizních filmů se nebojím jít až na 4*. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Šikmáčka s čiernou asistentkou, ktorú daboval Plavčan vo vianočnom filme o tom, ako sa točí vianočný film. Bizár jak kokot, ale aspoň trochu sa to odlišuje od ostatných hoven. 1 z 5 ()

Reklama

Reklama