Reklama

Reklama

AMOR

(seriál)
Česko, 2022, 2 h 40 min (Minutáž: 40 min)

Epizody(4)

Recenze (8)

martle 

všechny recenze uživatele

Totální banger. Hele na to, že si pár přátel řeklo, źe si udělají seriál, je to dobré. Kamera celkem fajn, herecké výkony jako co k tomu říct no, ale písně super. ()

filmfanouch odpad!

všechny recenze uživatele

Je fascinující sledovat vývoj lidstva a to i v rámci mučících nástrojů. Vedle palečnice, skřipce, španělské boty či železné panny vychází AMOR jako jasný vítěz, který by se měl automaticky začít uplatňovat v Guantanamo Bay. Člověk, který toto dá střízlivý (dobrý den) by si zasloužil medaili cti a všichni, kteří se na tomto podíleli by si zasloužili účast ve hře skládačkového vraha. ,,Většina lidí si života neváží. Ale ty ano.... po tom co jsi toto musel absolvovat.´´ Díla Tomáše Magnuska rázem působí více hodnotně, tohle si dokáží užít jen onanisté nad Like Haf a podobnými ,,skvosty´´. Vše s účasti Lady Horové by mělo ihned putovat do trezoru a následně by se od něj měl zahodit klíč. Právě ona a celá skvadra totiž vše směřují akorát k ještě větší degradaci mladších generací. Člověka neomluví, že je mu dvanáct, vždyť i v dětství existuje něco jako pud sebezáchovy do psích náušnic.... ()

milwaukee odpad!

všechny recenze uživatele

"Je to skvělí seriál". Tenhle text jsem objevil na Týtrubku v komentářích. A nebyl osamocem. Pročetl jsem si jich poměrně dost a mám tušení, možná už jistotu, že svět se v prdel obrací. Abych si spravil chuť, jdu si pustit něco od boha televizní zábavy, Jaromíra Soukupa, který v porovnání s tímto paskvilem takto působí. Až tak hluboko dokážeme klesnout? A není 1% moc, Antone Bendikoviči? ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Ať si každý říká kdo chce co chce, ale viděla jsem i tu předešlou serii Roma place a ta se mi mimořádně líbila. Co se týče jeho nástupce Amor, tak ta taky není vůbec špatná a budu doufat že bude mít pokračování. Akorát mi tam trochu zavazí ty zpěvy. Milovala jsem vždycky ty zvraty a dramata a ten zpěv to vždycky zdržoval. Ovšem nebudu lhát. Jan Bendig je v rámci zpěvu hodně dobrej. Co se týče rádoby hereckého obsazení tohoto seriálu a předchozího Roma place, tak uznávám že jsou to všechno takové nuly, ale tady byli všichni přirození a všichni se svých rolí chytli výborně. Ale ono se samozřejmě vždycky líp kritizuje než něco dělá. ()

gondos odpad!

všechny recenze uživatele

Nemáte-li se rádi a chcete-li se trestat sledováním pořadu hodného nanejvýš nějaké školní besídky, kam úrovní dialogů tento seriál tak nějak patří, prosím. Pro ostatní lidi je toto dílo přísně NO-GO, u slabších povah může vyvolat nevolnost, a to zejména dialogy, ve kterých vystupuje slečna Horová, která se asi rozhodla její bájnou nevolnost sdílet s ostatními. ()

Reklama

Reklama