Reklama

Reklama

Věřím na Santu

  • USA I Believe in Santa
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po pěti měsících šťastného randění Lisa s hrůzou zjišťuje, že Tom je posedlý svátky, které ona nesnáší ze všech nejvíc. Přišel snad čas dát Vánocům druhou šanci? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pozitívom filmu je, že Christina Moore síce púli modré kukáky sťaby zjedla kilo banánov, no napriek tomu nevyzerá na 49. Maximálne tak na 48. Negatívom je, že jej herecký proťajšok vyzerá, akoby ho prešiel kombajn. John Ducey by určite nemal hrať romantické roly. Jednoznačne sa skôr hodí do úlohy zjazveného mafiána napríklad. Šokujúce však je, že on a Christina sú v skutočnosti 14 rokov manželmi, no žiadnu chémiu medzi nimi nevidieť. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

No… tohle bylo… přemýšlím, jak bych reagovala, kdyby mi tehdy před lety muž po pár měsících randění řekl, že věří na Ježíška. Jako opravdu věří. Hlavní hrdinové pro mě byli divní. On podivně asexuální, člověk by se ho i lehce bál. Ona s věcně vykulenýma očima (taky by se jí dalo lehce bát) a oba tak podivně neschopní nechat určité věci koňovi. Mnohem raději bych v hlavních rolích viděla jejich nejlepší přátele. Natočeno je to fajn, průměrný příběh se snaží nést poselství, ale nedaří se mu ho úderně prosadit. Tož tak. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Námět pro Věřím na Santu vznikl buď z tvůrčího zoufalství, nebo ve chvilkovém pomatení mysli scenáristy (a hlavního herce v jednom) - nebo to jen vypadalo dobře na papíře, a pak se něco v procesu produkce zvrtlo. Tato netflixová jednohubka je co do příběhu vskutku bizarním kouskem, jemuž na bizarnosti přidávají ještě výrazy ústřední dvojice. Dcerka a multi-kulti kámoši byli fajn a onen vánoční vibe byl vážně nepřehlédnutelný (ale milý). ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Našel si svou víru, stejně jako mají mnozí tu svou. O tom bylo to poselství filmu, že to, že se nám někoho víra nelíbí, nebo dokonce nám připadá směšná, tak to neznamená, že máme tu správnou pravdu a už vůbec to neznamená právo k nějaké kritice. Důležité je, jaký ten člověk je. Postava muslima to tam říká dost exaktně. Oba hlavní herci jsou vyššího věku, tomu odpovídala i jejich vizáž a film nabízel i veselé situace, které k vánočním filmům patří. Z té bídy roku 2022 tohle ještě patří mezi ten lepší průměr. 50% ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

A vy věříte? Láska jako trám. Ona Grinch, on fanatik do Vánoc. A když jí řekne, že skutečně věří na Santu, tak je málem po lásce. Ale samo, že všechno dobře dopadne. No jako bylo to s prominutím pitomý až na půdu, ale tak co už, hlavně že to bylo nadupaný vánoční atmoškou :)))) Jo a Tom vypadal tak nějak prapodivně, čekala jsem, že se z něj vyklube nejmíň Santův skřítek a ono nic, byl to obyčejnej chlápek. ()

Zajímavosti (1)

  • Dvaja hlavní predstavitelia sú v reálnom živote manželia. (tinss_18)

Reklama

Reklama